Gooo påsk

Jag kommer ju ha en jääävla bra påsk alltså! Så många önskningar jag gav ut och fick i kassan idag! Oj oj oj :D
Men jag tror den kommer bli riktigt bra! Massa mat, godis, kärlek m.m.

Jag fick påsklov idag och det är sååå jäääääävla skönt! Helledig ända till på tisdag! och ska fanimig inte öppna en enda bok!! Bara läsa ut solotidningen jag aldrig kommer igenom.



Nu har jag precis sprungit på stan och köpte bla. nässpray, världen är räddad! Sen tänkte jag köpa lite mer onödiga grejer som jag inte behövde men jag hade 20 procent rabatt till idag, och rabatter måste utnyttjas.. men jag stod emot och gick ut från affären tomhänt! :O woohoo

snart kommer Robin och jag längtar ihjäl mig!! så nu ska jag sova så jag blir pigg och glad!!

LOVE

L O V E

I morgon kommer min goseprins hem och stannar ända till tisdag! Wiie! I´m so happy!


Vinterpuss

Hörde även att mormor mår bättre! SKÖNT! Hon skulle till och med få duscha sittandes idag:) Vilket är enorma framsteg! Och vi håller tummarna för att det ska fortsätta i den riktningen <3 Så synd att hon ligger i Uppsala, skulle väldigt gärna vilja åka upp och hälsa på, men är så himla långt! Får hoppas att hon blir förflyttad till Örebro så är det halvvägs i alla fall. Saknar henne massor! <3

Fick ett ursött halsband av mamma :) Stod älskade dotter på. Ska försöka ta en bild :)
Love you!

Imorgon blir det tidig uppgång, gjort klart allt nu och kan då gå upp kl. 6.00 istället för halv 6, vilket är stoor skillnad! Sen efter jobbet så blir det promenad med Josse! Hoppas det blir låångt!

och sen sen sen! Då kommer Robin! <3 <3 you make me happy!

B O M B

Oj oj oj, vad segt det var att gå upp klockan sex i morse för att ta bussen till Mariestad och Nordea. Men kul att se folket igen! Var vitt och svart varierande. :) Mycket engelskpratande idag och lite gick faktiskt okej och de förstod vad jag menade fastän det inte är helt korrekt, sedär det går även lära mig kanske! Eller lära sig själv rättare sagt! Stensomna på bussen och vakna av att Nathalie ringde och ville ta en fika så det blev det :) mys!




Nu är hela lägenheten ett bombnedslag, då underbart söta Flisan varit här och lekt. Mina kycklingar var roligast, mina rosa kycklingar var sådär kul, hon drog bort ögonen och vred kyckling åt helt fel håll. jaja! :D

Alla mina tankar går idag till Josefine och hennes nära! Hoppas ni får ett fint sista farväl!

God natt kära läsare
LOVE!



Hard

Tomorrow is hard woooork! Me like!
Tidig uppgång, då bussen går 07.10, UNDERBART, gillar tidiga mornar när man känner den friska luften, solen håller på att gå upp, regnet blöter ner hela kroppen och man sitter och fryser på bussen.. göött!
hahha nee, imorgon är det säkert fint väder :) Brukar bli så!

Snart kommer min älskling hem! Jag längtar så!!


God natt gott folk!
LOVE!

PAPPA!

GRATTIS för fan!!! :D 30 plus nu!
Neeeeeheee du, skit ner dig! 40 plus heter det!! :D


Världens bästa pappa <3


Haha, så här goda vänner har han! Trädgården såg ut så här på hans 40- årsdag, fick en tvättmaskin på köpet fast ur funktion. HAHA!


Den riktigt goda tårtan han bjöd på, på ett silverfat! mahaaa, valde årets finaste skärbräda ;)
Men tårtan var riktigt god!


Och här är paketen jag gav till pappa, eller vi då (Jag och Robin), inslaget i dagens SLA då jag inte hade något papper och helt glömt bort att slå in. Men man tager vad man haver. Inuti SLA så var det två spel, när då då och hjärnsläpp. Hoppas spelen är roliga! :) Han fick även öl och snus, skulle köpa ett fint lock till också, Brynäslock, men det var slut då de populära locken gick åt fort, kvar fanns djurgården! lalala Djurgården suger!!!

Hoppas du får en fortsatt trevlig födelsedag!

LOVE!

Sunday night

Nu ligger jag här halvnöjd, det blev film och städning ;) och lite sortering!
Så känns riktigt gött att inte behöva varken tvätta eller städa i veckan. Bara skola i morgon och ska kolla lite i de roliga böckerna nu innan jag lägger mig och läser SOLO med en stor kopp te och mörk choklad med hallon. mumma! Tänkte börja ett nytt liv i veckan! :)
Träna och bara må bra! Äta gott och nyttigt! Blivit dåligt med bra mat den senaste veckan när jag dels varit förkyld som har resulterat i att jag inte haft någon matlust och sedan har det varit fullt upp. Men ser fram emot morgon dagen då det är en dag närmare innan Robin kommer hem! <3

Ska nog iväg och träna i morgon bitti tänkte jag :) Vore himla skönt! Får se hur pigg jag är på det i morgon bitti! hehe


Dessa kära böcker kostade ca 1200 kronor. KUL! Tur att mamma finns hihi ;)

Idag fyller min kära kusin Gustav 11 år, GRATTIS! och imorgon fyller pappa år :D:D
Hoppas på tårta, ne juste började visst nytt liv imorgon, men ett undantag :D lalala

God natt gott folk!
LOVE!

Pissa!

Fan va gött de kan vara med pizza ibland eller! Riktigt stor fet kebabpizza! Mums! och med trevligt sällskap!
Nu väntar jag på att Nathalie ska komma hit och städa åt mig medans jag kollar handboll! KOM IGEN SKÖVDE, kämpa på! Hon är så snäll hon :D hihi

Hon är min lilla slav, :D Jag gillar att ha slavar runt mig.. Precis som Nancy på jobbet, hon är också min söta slav, but she like it ;)

Nee ;)

Nu sitter jag med ett dilemma igen.. mina dilemman haha :D Ska jag gå iväg och köra ett träningspass och eventuellt få upp  en god pizza eller ska jag köra storstädning? Eller lugn träning?
Jag är ju förskyld så inte bra o träna, men inte tränat på så länge och jag saknar det! Vill vara helt slut, komma hme och bara ligga helt död i soffan o vakna med världens träningsvärk! De är gött det!



HAHAHAH kolla vilka bögar ;) ingen dålig stake nakenhunden har eller! hahahahh :D
Fidde är ingen man längre, hans kulor är borta, hahahha
Elak jag är...

LOVE

Äntligen, lördag är över!

Göött! Nu är tentorna gjorda och här ligger jag helt förväntat död. Denna vecka har varit jäkla omtumlande, tenta hit o tenta dit, och mormor, men tur att allt hittils har gått bra och håller tummarna för att du blir helt frisk!

Blev även tentafest igår! Jag var lite för sugen då jag kom till Emma när de satt och åt i linne och osminkade! haha :D well well, det gick vägen i allafall! Och jag drack inte upp allt jag hade med mig! Stor eloge till mig! Ett steg närmre! Jag kände mig inte alls så full och jag hällde till och med ut mitt andra glas vin, de ni! Wowowow! Mycket folk ute på bogrens och tiden gick så jääkla snabbt! Men det var riktigt kul! Och jag är inte så jättebakis idag faktiskt! Jag blir bakis av ett glas vin.. lala, skit är det! men skit ska skit ha!

Nu ska jag kika film och bara ligga utan att få dåligt samvete! Enda planen jag har idag är att klä mitt ris (som jag inte har) med mina rosa saker! Och fan, tvätta också, juste!

De där med klockan idag, lite jobbigt! Man vet inte vad som ställer om sig själva och inte, så jag har ingen aning om vad klockan är nu! haha :D men vad gör det? Det behövs inte heller :D


Gårdagens outfit


Ha en bra dag!
LOVE

ooo

oooh va nära på och glömma berätta att morgonen började med en mycket fin utsikt ;) Svårt att koncentrera sig när brandmännen arbetar på gatan mitt emot.. lalal drömde mig bort rätt bra där ;) Var bara 20 i kö då ;)
Sen när vi skulle stänga så small de till som fan, då tänkte vi att de small hos handelsbanken, men hepp, de var några små jävla skit ungar som gör att hjärtat stannar upp! 

Let´s dance final nu! (läs pluggidugg) Mattias är inte ful alltså! ;) ollalalalaaa Hur ofta händer det att man blir tårögd framför lets dance, haha! Riktigt blödig ja är! Jag hejar på den som vinner! :D

Har tydligen även glömt att tidsrapportera för mars månad. KUL? Nej! Då jag inte får någon lön från Nordea, utan bara från kommun och bidrag! Bidraget hade jag helt glömt, så skulle precis skicka ett sött sms till mamma och himla lite med ögonen och tigga lite, men hepp då hade jag 2600 mer kronor än vad jag trodde :D ibland diggar jag mitt minne alltså! Så sjukt underbart att glömma saker som handlar om att man har pengar. Sen igår hittade jag massa presentkort på olika spa och massage, gallerix, cervera och smycka. Mycket kul och bra!

Shoppinghelg i skövde nu, ska lätt inte bli bakis på söndag och shoppa upp hela stan:D Massa bra erbjudanden!


Robin <3


P.s är inte avundsjuk på Sofie heller, som ska till London.. bara så ni vet!

Kul!

Mmmh känns jävligt kul och veta att Robin går i shorts och är och grillar nu... fuck you and fuck skåne! Jag är INTE alls avundsjuk. Men men tyck inte synd om mig inte, jag ligger bara under en filt, pluggar, fryser och nyser. Gaaah jag vill med vara i värmen! Ska lätt sola solarium hela nästa vecka! ligga och svettas och plaska! :D

Blev faktiskt sugen på att ta ett glas vin, det är ju faktiskt fredag idag och fredagar betyder fan Afterwork och inte plugga! Men imorgon är friheten här! :D lalala :D
LÄÄNGTAR!

Party imorgon med :D Tenta fest! Wiiie! hah



Work work

Varit en riktigt hård dag i dag! Sjukt mycket folk, vart kommer alla ifrån? haha :D men det var kul! Kul när man får beröm av kunder, det värmer :) mycket nice! Och sen personerna jag jobbar med, GREAT säger jag! Efter jobbet gick jag på stan, och den tjejen alltså, shiiiit! Kan bara tänka mig hennes garderob och absolut hennes skor. måste vara hur många som helst och vilket paradis!! Var uppe på eurosko och då skulle hon bara köpa två par, och sen kom de fram att hon beställd några par skor till som typ såg likadana ut och några till. haha :D Go brud alltså! Sen shoppade vi loss på filmer här nedan, jag köpte dock bara fyra men hon köpte väl 8-10 kanske :D billigt billigt!!

Nu jääklar ska det pluggas! wihooo, måste pryda lite ris med mina fina rosa kycklingar, ägg och fjädrar. men har ju inget ris :D jaja! Kan pryda en blomma annars :D

Ha en underbar fredags kväll!! :D
LOVE!


6-it

tog en go dusch precis och har nu gosat ner mig i sidenbralls och raggisar, de ni! so fucking seeexyy asåååå.
Idag har varit en riktigt bra dag, förutom en sak som inte sen var så farlig som tur var.
Det dåliga var att mormor fick riktig huvudvärk igen och fick åka in på röntgen igen. Då var jag riktigt nervös, för hon har haft sån tur hittils och mått så himla bra. om ni vill veta mer ingående så kan ni läsa min mammas blogg http://arja.blogg.se . Men de hittade som tur var ingen blödning och de trodde det var överansträngning. men nu var det bättre och hoppas att det inte förvärras :( Älskar dig mummi <3

Annars har dagen bjudit på helt underbart väder, underbart plugg. Underbar promenad med armträning då jag bar hundskrället typ hela vägen, han är tuuung! Sedan blev det en promenad igen med Nathalie och Felicia, längesen så de var kul :) och efter den promenaden blev det mat hos min moster. Sjukt gott var de! Potatisgratäng och fläskfile med någon god sås och "bananasplit utan grädde" till efterrätt! Underbart gott! Så nu kom jag hem nyss och måste plugga järnet innan läggdags. Käkat c-vitamin som fan idag, haha hoppas de inte är farligt om de blir för mycket ;) men frisk ska jag bli!

Lite pirr i magen inför morgondagens jobb! KUL KUL KUL :D sånt där roligt pirr!

Hoppas ni också haft en bra dag!
LOVE <3

N o r d e a

Work work work! Nu när jag tänker efter så saknar jag det verkligen! Vill jobba massa! Är jäääävligt trött på denna underbara skola som tar upp hela livet!
Så imorgon skulle jag först efter lite flirtande av Nancy jobba 11-14 (Gött tänkte jag),
Sen ringde Sven och fråga om jag istället kunde jobba 13-16 istället eller om jag kunde 11-16 (Gött tänkte jag igen och tog 13-16, extra sovmorgon och pluggtid?!)
Sen ringde jag och ångrade mig och sa att jag kunde ta 11-16 (Gööött tänkte jag och slipper plugga) och
sen ringer Jan och frågar om jag kan jobba ännu längre, så nu blev det en hel dag iallafall!!

GÖÖÖT tänkte jag igen! :D Ska bli riktigt kul faktiskt, kommer vara smockfullt men va fan :D Kul kul kul!
8.30-16.00 och då känns det som en riktigt fredag och man kan hoppas på att det blir AW sen ;) haha :D
Jag har redan tagit påsklov känns det som! Me like very mucho!




Var precis ute på en helt underbar promenad med, med brillsen på!!! och en hund i famnen, fan va tung han är, lär lätt ha träningsvärk imorgon! haha! Nu ska jag ta c-vitamin och sedan två till för att bli helt frisk och kry och PIGG till imorgon! Längtar :D hihi Kanske ska polisyrket ta och slänga sig i väggen ändå? ;) Who know, jag är eftertraktad på alla marknader!

LOVE LOVE LOVE Very much!


The sun came out now

Solen lyser helt jävla underbart! I happy again!
Ställde mig på balkongen, fullt med folk i stan (Marknad) och det kändes precis som sommar! Lite kylig vind bara, men solen stekte som fan! Underbart! Synd att jag måste sitta med skitdatan och plugga. Annars hade jag lätt suttit i solen och "läst". Ååååh snart är det sommar :D

Älskar våren ock! Snön syns knappt längre, solen högt upp och en härlig lite kall vind. Åååh sunbrills på!

God bye! ;)


Skolavslutning -07

Behind the clouds the sun shines

Idag är en sån dag man bara vill ligga inne och sova! Inte plugga tenta! Sket i att ställa klockan imorse, haha buuse!!
Men morgonpigg som jag är, stiger jag ändå upp klockan 9, vaknade kl 6 först men skällde lite på mig själv och somnade om till slut. GÖÖÖT! Näsan täppt, ingen matlust. Men egentligen, hur fan kan jag ens med och klaga? Finns många som har det värre än jag. Jag ska vara nöjd!

Behind the clouds the sun shines. and the sun appears to Saturday. I really hope! I want to be happy, not unhappy!

Saknar Robin så sjukt mycket :( Idag vill jag inget hellre än att ligga på hans bröst och höra hans hjärta slå. Känna värmen. Få kärlek. Trött på att vara ensam här hemma hela tiden. Eller ah på kvällarna. Men efter tentan får de bli ändring på de.

LOVE
Saknar dig också Morfar :(

RSS 2.0