Onsdag

Först vill jag säga att sanningen varar längst. Blir så trött på folk som ljuger för o tro att de blir en bättre människa.

Sen vill jag också säga att det blev som jag trodde men inte som jag hoppades.

Sen också att bostaden vi kika på blev för dyr.. Buhu!

Sen nu börjar de dra ihop sig snart ligger vi på beachen:)

Sen har jag bokat biljetter till bästa Soffipropp i december! Skooooj! Äntligen lite skrik och panik;)

Sen säger jag nattinatt!



Tisdag

Igår var en bra dag! Jag hade mitt första kundmöte:D o båda parter gick levande därifrån;) tur! Oskulden är tagen!

Igår va ja riktigt gul och de gjorde att jag fastnade i min egen bubbla och två timmar efter var jag ute! Och då jså jäkla nöjd för vilket bra arbete jag o elina har gjort! Och nu sitter allt ihop grtmt bra! Både filmer bilder och text! Nöjd nöjd nöjd! Hoppas carina är lika nöjd som vi! :D

Och sen är de en annan sak men de säger jag inte! Det är bara hoppas hoppas hoppas! O lite hålla tummarna;)

Hade bäst!


Första advent

Har varit en urmysig helg! En bra att göra helg!:) vi har grejat o fixat i massor! Lussekatter bakade, tvätten tvättad, lgh städat i topp o knopp, relaxing jaaaa;)

I lördags kväll blev det ost o kex utan vin m hjärtat! Supermys, vakna även pigg o gla utan o va bakis! Skål

Träffade Godisbiten Nathalie igår och de blev lite shopping på de!

Igår kom Elina över en sväng för adventsmys:) och Fidde blev nog lite nykär!

Nu ska jag jobba, börjar inte förrän nio men finns ju lite o göra om man säger så :D

Puss!


Lördag

Igår jobbade jag o de va så jäkla kul o komma tillbaka! Ligga hemma är inget för mig! Och på bilden nedan ser ni att tempen är normal igen puh! Göttkött! På kvällen blev det afterwork m gänget riktigt kul!

Idag har varit en slappardag m Robin:) vi har städat och donat, bakat lussekatter ätit godmat och myst framför en bra film! O promenad i regn o rusk fy!

Har även kollat när country vann över några motståndare med Johanna. Skoj!! Nu är de serieledare:)

Underbar lördag!


Torsdag suck

Vaknade av en fruktansvärd huvudvärk som påmindes om förra årets start på sommaren o den va inte bra! Jag var alltså hemma igen. Ååhh får sån ångest av o va hemma när de andra får jobba hårdare:(

Men det är jag som ska sättas i första plats i mitt liv! Sådeså.. Jag ska inte ha ångest.. Idag har jag sovit bort hela dagen också..

Men imorgon vill jag gå till jobbet o eftersom vila går bra o framåt men lite för långsamt, tar jag hjälp av lite whiskey för o sätta fart på halsens tillfrisknande!

Huvudvärk borta
Feber borta
Snuva kvar men går o överleva
Halsen snart borta! Älskade whiskey visa vad du går för nu!

Znaaaark!


Onsdag

Snark snark snark har min dag bestått av! Antagligen behövligt! Men börjar vakna till liv nu, näsan är täppt o öronen lock o huvudet ömt men jag tror febern försvunnit! :D

Jag såg precis halv åtta hos mig o blev sjukt sugen på Lisas chokladmousse m hallonsås! Så jäkla gooood!

Snart kommer robin hem från jobbet:) längtar!


Tisdag tydligen

Dagarna har jag ingen koll på tyvärr haha men de är inte torsdag iaf! Idag fick jag o elina massa positiv respons från projektet av Carina o Pia. Så jäkla kul! O igår beröm av Fredrik! De går framåt nu!

Kuuuuuuul! Sen lite andra kuligheter också men de är sch sch på! :D


Bra start på dagen!


Egengjorda burgare

Så jävla goda!


Nytt liv

Idag har jag fått en liten smäll rakt i ansiktet tyckte jag.. en käftsmäll. Men det är kanske vändningen. Är det nu jag ska börja njuta av tillvaron och livet på riktigt? Nu när jag fått tillsägelse att jag inte hela tiden behöver ha utmaningar, utan måste lära mig leva i vardagen. Nu är de nästan första gången jag endast har en sak att sköta. Projektet är i princip klart.. Exjobbet vet jag inte.. och jaa.. Men smällen börjar tina bort nu, gör inte så ont längre, utan det ska faktiskt bli skönt.. Skönt att vara nr ett..

Så nu börjar ett nytt liv där jag själv är prio ett.. Jag och mina vänner.. Så om ni saknar mig, så hör av er! Jag har massa fritid nu!

Precis fått en helt underbar massage av becca i 1 timma, med musik och massa tjejsnack!

Aaah ordbajs gånger tusen! haha och nu när jag ska börja lugna ner mig, så saknar jag mitt långa hår.. haha! Konstig jag är!



Förlåt mig

Förlåt för katastrofal bloggning.. men ibland har man viktigare saker, men bara ibland.. höhö

I lördags var det födelsedagspartajj för Becca, oooh hej o hå! Grym kul kväll!


I söndags var man lite småtung i bollen, men jag tränade iallafall och har fortf träningsvärk i insida lår och rumpa. Nice ajaj! Efter träning blev det bastu och sen god mat av världens bästa pappa på hans dag! Mummmssss!

Måndagen då var de jobb och projekt, och tisdag också, och träning.. Jaaa nu har ni nyfikna jävlar fått en redogörelse :) Men blir långa dagar nu när vi kommit igång så jäkla bra med projektet. Justfan igår hade vi filminspelning, grymt kul och bra blev det! :D Nöööjdaaa!

Idag jobb och projekt! Satt på rådhuset med projektet, riktigt supermys! Och ikväll ska jag och Robin ut och äta, vår dag idag :) myspys!

Sen har vi visst råkat boka en resa med, sjuuuktnice! 5 december säger vi bye bye Sweden, hellllloooooo Kap Verde!





Jag längtar inte alls! ;D

Ha de bäst!

Knas

Jag har ett ganska ovanligt problem bland dagens latmaskar.. Det är att jag aldrig kan va hemma o bara slappna av eller bara ha en boll i luften.. Nu har jag två, ett jobb och ett projekt. Men ändå känns de så tomt!

Jobbigt.. När de blir såhär har jag svårt att njuta av livet utan letar efter mer utmaningar hela tiden. Fler kickar. Fastän jag sov 12 timmar inatt och var helt slut när jag kom hem från jobbet, så fattar jag inte att jag måste lära mig varva ner, hur svårt är det? Är inte de en ganska hård varning egentligen..

Nu när jag hade en chans att ta de lugnt ikväll o inte göra ett piss, vad gör jag? Bakar bullar, storhandlar, springer ärenden, hämtar paket o går o plockar i all skit här hemma!

Men egentligen ska jag va glad att jag inte är en lat tjej, för jag gillar ju faktiskt att ha 100 saker o göra! O de är då jag mår som bäst! Nu är de lugnt till januari, undrar om de går ngn kurs i dec eller om jag "bara" ska jobba och leverera..

Hepp nu har bullarna jäst klart! Mjöl i hela köket nu! Gottit
Ha en bra kväll!


Fraidaaay

En förklaring till onsdagens mensbarn är trötthet i guess! Igår när jag slutade jobba vid 18.30 var jag helt tom i bollen.. Så jag valde att gå och lägga mig kl 19. Och sov de kan jag lova att jag gjorde! Vid elva tiden vakna jag o va hungrig så åt lite fil och somnade om igen o vakna 6.45 av klockan! De ni!

Haha när somna man kl sju sist? Knaas! Men nu är jag pigg och laddad för en helg m bara kuligheter och inga måsten!

Först jobb på världens bästa arbetsplats! Puss!


Onsdag

Idag har jag varit ett riktigt mensbarn! Haha inte okej! Bättre dag imorgon! Inskick för sista ggn också! Inte så mycket spänning mer! Ork!

Robin har monterat upp vår nya fina lampa.. Har tagit en riktigt powerpromenad med Karro! Skööööönt!!

Nu myspys framför tvn utan massa krav och måsten! Underbart!


Tisdag

Dessa två dagar har gått otroligt fort.. Jag gillar inte när dagarna går så fort, hinner inte njuta tillräckligt! I måndags va en intressant dag på jobbet, det blev strömavbrott i hela Skövde, o de slog ur vår nrmaskin, när de är stängt går polislarm/ överfallslarm på kontoret, poliser kom i största hugg.. Tur det ;) men va ingen fara utan ngn som kommit emot..

Jag och Elina träffade även regionchefen igår, hon är helt otrolig, sån vill jag med vara o sån ska jag bli! Hon har sån energi så de finns inte! Givande möte iallafall:)

Idag vet jag knappt vad som hänt för att de gått så fort.. Jag har iallafall jobbat höhö, varit på underbar massage på cliniq och tränat livräddning o de känns nu sjukt gött!

Jo jag har suttit o vart 100% fokuserad tills nu m arbetet! Nice nice! Gillar den sidan av mig när jag bara kan släppa allt fokusera och sedan göra de jäkligt bra!

Grattis Emelie på din dag!

Puss & Godnatt! Ps ngt spännande kanske kommer inom en snar framtid! Mohaha;)


RSS 2.0