25 Juli, vi två blir en

Här ska jag och mitt hjärta tillbringa helgen.. Fast det vet han inte om än.. hihi

.

25 Juli, don´t worry, be happy

Gött bara två dagar kvar till lön! Eller en kan man ju egentligen säga! Är sjukt shoppingsugen!
.
Nu kan ni sluta hålla tummarna, tack så mycket, men det hjälpte inte.. men men. Booring! Men som mamma säger, Det du inte kan påverka ska du inte bekymra dig om" Nee de ska jag inte utan det är bara acceptera och göra sitt bästa nästa gång! Le och va glad!
.
Fick precis ett sms av Elina när hon skäller på mig också. puss på henne liksom, or not ;) haha nee men de är bra. Hon skrev "nu tar du det lugnt resten av kvällen". Okej svarar jag och ler och fortsätter plugga bank. Hihi! :) Busfrö! Eller ska jag fixa garderoben den är ju så tröökig men då är det gjort sen!
.
Har träffat Emelie idag och hon bjöd mig på mat på gräddhyllan. Var supergott och trevligt! Tusen tack!
.
Robin jobbar natt, det suger.. Det kommer väl säkert åska som fan inatt bara för det. Glad shey idag!
och ett stort grattis till Sara idag! 17 år, satan va fort tiden går! Robin hänger inte heller med ;)

23 Juli, besök från Haparanda

Mormor ordnade ett riktigt bra kalas igår. Massa god mat och dryck för vissa, vatten för mig. hihi. Jag fick äran att åka runt Laxå i en fin sportmodell BMW. Snacka om klasskillnad. Lite kärlek till den bilen allt! Bra turbo hihi. Vi åkte till Dennis fest och hejjade. Lyckad kväll. Dock var det ganska mycket tårar också när det pratades om minnen med morfar. Men sånt behövs också.
.
Idag mår nog ingen bra, bara jag som var chaffis :D ganska gött hihi
.
.
.
Riktigt trevlig kväll! Tusen tack!

21 Juli; Kyss mig om du kan

Fick denna från mormor efter min tid i livet då jag pussade grodor och blev vrålsjuk. haha!

20 Juli; Dans i stan

I onsdags hade vi en liten träff med jobbet. Supermysigt! Vissa dansade och andra bara drack och åt. Supergott var det! Här kmr lite dansbilder.
-
Åse och Urban
Marcus och Maria
Jag får tyvärr inte bilderna större, skitdata!

19 Juli; Mysig kväll tillsammans

I tisdags var vi ute och sprang och jag fick träningsvärk i verkligen hela kroppen, puh.. inte lätt! Men hade en mysig grillkväll tillsammans efteråt så det var det värt. Solen lyste men det regnade fina droppar.
.
.

21 Juli; Lisas födelsedag!

I torsdags grattades en lycklig nybliven 18 åring! Stort Grattis! (snott bilderna från moster Inga)
-

19 Juli; tisdag i all ära

Hade jag varit 19 dagar smartare och lämnat in min tele hade jag fått en helt ny. Men men suurt sa räven. Skitkorv! Jaja
Har haft en riktigt bra dag. Är fortfarande vääääldigt trött men det går över med tiden i guess. Imorgon är det party på torget som gäller. Nordea står som sponsorer. Nice Nice! och det blir eventuellt lite bugg eller Zumba.
Var ute och sprang igår och jag har träningsvärk i heeeeeeela kroppen. Från stortå till hjärnan typ. Puh! Kan inte vara nyttigt. Håller med Josses läkare om att träning är farligt och onödigt, haha :D
Nu ska jag lägga mig och nanna tänkte jag!
Saknar min prins, han är på bio och har varit borta i 1 timma och 22 minuter och jag saknar han redan. Dejt 3! Längtar till Dejt 7 :D

17 Juli, en mysig söndag

.. med en go vän, Nathalie. Hon är bara för härlig! Vi åt mat och shoppade loss på stan. Så himla mysigt att bara gå omkring, prata och titta, och handla såklart..
Har ingen aning om vad jag har köpt nu i helgen men påsarna står uppradade i hallen. Jag undrar lite vad jag köpt, har inte riktigt varit vid medvetande tror jag.. Kan bero på att jag inte får i mig någon mat när jag är själv.. Måste lära mig!
Men ikväll har jag iallafall fått i mig vattenmelon ska äta lite fil också.. i hope.
You are beautiful! And I miss you a lot!

16 Juli, träningsdag

Jag började dagen med att köra gym och efter det svettig som jag var simmade jag tillsammans med Josse. Jätteskönt! Massa prat och tjöt, bastu, träning och frukost! I lööve! Sen drog jag iväg till Elina i turbobilen och vi åkte runt Skövde kändes det som. Fast ne, vi åkte och kollade på konst och sedan till maxi och shöppaa!
Stannade även till på waynes och drack årets goaste Chailatte. Tack Alexander!
Sen på kvällen blev det partaj hos Annica. Det var trevligt att få träffa människorna! Det behövs!

15 Juli, en dag jag helst vill glömma

Men det är inget jag vill ta upp.
Men fick iallafall Fika med en bästa vän! Elina heter hon och hon är verkligen en riktig vän. Finns när man mår som bäst men även när man mår som sämst. Elina, Du är guld värd!
Efter fika med Elina gick jag iväg till farmor för en myskväll. Vi kollade på nya stadskampen eller vad det nu heter och åt pizza. Mums! Var riktigt mysigt! Och till efterrätt kladdkaka! Mumma! Magen var glad!

14 Juli; Håll tummarna

Pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeze! Gör att min dröm går i uppfyllelse! Jag har gjort allt jag kunnat nu och nu är det upp till Dig!



hahahhaha nu kom jag på att jag glömt äta.. Kanske börja prioritera sin hälsa istället för annat! Nu började magen kurra efter alldeles för många timmar!

13 Juli; Sommaren i city

Efter gårdagens arbetsdag var jag på massage. Sjutton vad ont det gör men vad skönt det är efteråt! Nu jäklar ska jag börja träna för att upprätthålla! Kom igen kom igen! 
Gårdagens partyklädsel or not


Vid 6 samlades vi brudar på min balkong med varsitt glas vin. Vin är nog nästan de bästa som finns efter en hård arbetsdag. Man blir liksom lite lullig och glömmer allt. Får man säga så? Nee de får man inte men jaja.

Efter ett glas vin drog vi till Nordea kontoret för en öl. Haha, en öl jaaaaa de är inte lika vinnande som ett glas vin. Men den gick ner den också! Sedan drog vi ner till Glädje och åt mat. Mums var det och trevligt med för den delen! Men det blev ingen dans denna gången heller :D

Efterrätt blev det på Harrys också och jag hittade mitt framtida yrke. Konstnär visst är den snygg? ;) Jag är jäkligt nöjd! Gick inte att vända på bilden på denna skitdatan men ändå :D


Inte äcklig!


Fotbollen är redan glömd, skitskitskit.


12 Juli, en vanlig dag i verkligheten

Haft en bra dag på jobbet och hunnit med att rensa bland gamla papper och få iordning. Hoppas detta kan underlätta i vårt dagliga arbete :D

Klarade även certifiering del 2. Känns toppengött!

Placeringscertifiering - check
Försäkringscertifiering sakförsäkring - check
Försäkringscertifiering privat och företag - inte check

Nu blire lite plugg.. Mitt huvud säger att jag borde vila men icke sa nicke, där har huvvet fel. Lovar mig själv att ta det lugnt i helgen och då försvinner nog värken. Nice!

Tjolahopptjolahej!

Jag badade i simsjön igår föresten. Skål på det!


10 Juli; Spaning med Fidde

Låg med Linn och Fidde i kyrkoparken idag! och spanade snyggingar ;) Fick även finbesök av Elina, Ida och Erika samt Mästerfotografen Inga.


Ganska söt rumpa va? ;)


RSS 2.0