Frajdag

Hejhopp alla goda! Sitter o käkar en skitgod frukost m jordgubbar äpplen o flings! Har pluggdag idag eller pluggtimmar till elva o de känns görbra! Helgen ska jag plugga så huvudet spricker! Haft sån ångest över at jag inte plugga ngt förra helgen då ja va i Trollis. För de betyder att kvällarna är upptagna av plugg o ja vill umgås m mitt hjärta! :) hihi men någrq veckor kvar bara! :D ikväll blir det afterwork med bästa jobbet! Puss hej!


Känns konstigt

Nu har jag och Elina gjort vår sista planerade föreläsning av vårt examensarbete på Nordea. Nu tar vi tag i stafettpinnen och påbörjar den som sedan ska tas över av en annan region. Men först ut är jag och elina. Vi är ansvariga för region väst! Och vi är så nöjda! Wie! Nu myspys m hjärtat!


Trollhättan!

Jag har helt klart haft världens bästa helg! fan va kul vi haft! Och i går när vi vaar ute, jösses va vi dansa! Kul så ini fan! Helt undebart! Massa kul, massa mys och alkhool.. hmm.. haha! och lekar har vi lekt! Jag ägde på damer, David sög på polisrassia.

Vi sov även 5 personer i en etta. Maria (värdinnan), Lisa, David, Emil och jag. Första dagen även Martin!



Jag tog ett sånt jäkla häftigt kort också!

Himla fint uteställe, utan folk i detta tillfälle men :D haha


Onepiece, satan va skönt den var!


Davids en av 100 presenter var en vattenkanna som sedan blev en saftkanna!

Tack för en helt fantaistk helg!!

Göteborg

Kursen i göteborg var riktigt bra! Men oj vad mycket jag ska lära mig! Panicattack..

Denna utsikten fick jag från hotellet


och denna fick Elina, och även Karolina. Fuuuusk :D





Bästa Karro efter att vi varit ute och gått 1.5 timmar i fina göteborg och sedan bastat och badat pool. Underbart!!

Sen när man kommer hem möts man av detta underbara moln


och sen avslutade jag kvällen med en hur god som helst tallrik!


Dessa lotter som jag fick på min födelsdag ger mig nog någon miljon eller två.

Eller i verkligheten så gav det NOLL jävla kronor, inte ens en tia!


Så här sitter jag och Fredrik och pluggar på jobbet. är de inte underbart eller :D

Så nöjd!

Jag klarade tentan! och det känns så jävla bra men samtidigt blir jag så jäkla irriterad över att de gör en sån omtenta. Jag klarade mig på precis poäng och jag var den enda som klarade sig. och så ska de fan inte vara! Visst om de andra inte hade läst på, men de hade dem!

Jag och Elina har även fått ett projekt inom Nordea. Där vi är den första stafettpinnen som sedan kommer gå runt i Sverige! och vi har blivit utvalda att vara ansvariga för våran region! Är inte det helt otroligt? Vi är så tacksamma och nöjda över detta! Tusen tack!

Vi åker runt och redovisar det vi kommit fram till i examensarbetet. I tisdags redovisade vi för samtliga kundansvariga i regionen och det var ca 40 personer och vi fick massvis med applåder! Helt sjukt! och i fredags var vi i Vara och presenterade för regionens spar och pensions specialister och deras chefer. Det är så fruktansvärt roligt! På tisdag ska vi presentera för samtliga bankrådgivare i regionen och så fortsätter det! :D






Otroligt!

Jag vaknade av att solen lös in i rummet är inte de underbart? Nu ska jag iväg på spinningpass! Skål! Förresten Igår var en helt fantastisk dag! Dagen började på bästa sätt o jaa, jag får tyvärr inte säga ngt. Det är stooort! Hihi

13 september

Hejhopp lingonsnopp!

Imorgon bär det av för tvådagarskurs i Göteborg igen! Ska bli riktigt kul! Imorgon kväll ska vi bada bastu och pool på hotellet! SKÖÖÖÖÖNT!

Jag och Elinas arbete för Nordea är just nu upp hos killarna i himlen som vi säger på jobbet. I fredags fick vi massa beröm från den högste företagschefen i Sverige. Idag fick vi massa beröm på vårt kontorsmöte. Vi fick även beröm när Kristina berättade om hennes projekt som de hållt på med ett halvår om nöjdare kunder, och de hade fått mycket inspiration från oss. Det känns helt fantastiskt och vi är så glada och tacksamma att vi fått den här chansen!
Tusen tack Carina och Elmers!



Examensarbetet för skolan blev inlämnat igår kväll och deadline är imorgon, så det känns guld! Hoppas de fanimig är godkänt nu! Sen väntar jag på svar på sista tentan och den driver mig till vansinne. Men de har en vecka kvar på sig! Men jag vill veta nu, eller nee i och försig inte kanske. Hmm..

Nu ska jag fortsätta plugga!

Förresten Elina klippte av hela sitt hår idag, men de blev skitsnyggt!

Puss!


12 september

Igår var det farfars dag. Den 12 september år 1998 försvann han ur våra liv. Du är saknad farfar!


En söndag

Idag vaknade jag av världens rövondasterygg. Jaa de känns att man börjar bli gammal! haha ;)

Men sen när jag gjort några av mina övningar blev det bättre och jag kände att det kan vara bra att gå ut lite och röra på mig. Träffade Nathalie för lite shopping, urmysigt! Men ack så jävla fel jag kunde ha, haha de blev att komma hem lägga sig på golvet och typ dö en liten stund... och nu känns det att jag lever vill jag lova.. När jag för engångskull inte är bakis en söndag, så är de klart man inte ska få må bra haha. Hade planerat massa idag,men NEJ blire på den frågan.

Herååååå

Men Paris var grymt bra!

Födelsedagspartajj

Som Josefine ordnat ihop! Middag på mangos som följdes med fest här hemma. Fest, eller menar jag shots? Jaaaa de mernar jag.. fy sjutton :D haha Men jag hade en så otroligt lyckad kväll! Tack så jättemycket allihop!


Det blev lekar, hih denna leken var jag ledare i och slapp dricka, wweeei!

och att vakna till att det är nydiskad och iordningstädat är ju grymt! Tack Jocke och Marcus! (Robins vänner från skolan i Lundh)



Tårta på sängen!

Muuuuuuuums! Mitt älskade hjärta överraskade mig med tårta, sång och frukost på sängen i onsdags! hur underbar är han inte eller?

hihi och under tårtan ligger ett kuvert, nyfikna? ;) det var jag, och i kuvertet låg en spabehandling på billingehus! Överlycklig!!

Frukost

Men sången fick jag tyvärr inte spela in :( Så den kan jag inte dela med mig av.

Fick blombud till jobbet också av älskade Nancy! Så sött!!
och sen när jag kom hem fick jag en jättefin blomma av mitt hjärta med ett sött kort i ;)



Födelsedagskalas

Farmor bakade en prinsesstårta åt mig! mums!



Konstnären Anton


Älskade gäster

Huuungriga?

Glad shey

Mormor, jag och Farmor

Mitt hjärta fick också paket!

Linnsan och jag

Hampan och jag!



Kungshamn

Kickoffen med jobbet var hur bra som helst! Fasen vilken härligt arbetsgäng jag har! Överlycklig!

Resan ner till kungshamn började dock på bärgningsbilen,



Våran hyrbil

Så jäkla kul men läskigt! Måste ni prova!

En glad 60åring!

Christer och Elisabet med äkta champagne!

Marcus och Freddan

Ulla :)

Skåååååååååål!

-
Dagen efter! Så vackert!



så otroligt vackert!

Framtiden är ljus!

Nu gör jag mina sista timmar som 21 årig Pauline! Hihi puss

RSS 2.0