EN MÅNAD KVAR

Idag är det förresten endast en månad kvar tills jag börjar min anställning! Oj vad jag längtar! Fast april och maj blir 200 % vilket resulterar i inget liv utanför Nordea. haha :) Men Nordea är mitt liv och så det ska vara!



Fast jag ska ju även till Paris med min familj i April. Examenspresent! :)


Afrodaance

Kommer kännas i insida lår och rumpa imöra, de är en sak som är säker!



Tåterroristen var här förrut. Gjorde fruktansvärt ont, men terroristen fick tån på g igen. Nu är jag återställd! Nästan förutom alla men som satt sig. Xylocain, hej! ;)

SpinningCore

Dagen har jag tillbringat med underbara Maria. Mys på elins esplanad med ickeshopping, och mys i soffan till en bra film som båda somnade av. Gårdagen var hård, då är de okej! ;)

Var nyss på Actic och satan i gatan va passen satt gött i kroppen! 1 timme spinning tillsammans med 30 min core. Känner mig riktigt nöjd nu och kan ligga i soffan med gott samvete resten av kvällen!

Familjen Andréson har även lurat med mig på tjejmilen. Så nu går vi all-in och satsar hårt! Topp tio placering kanske. eller inte!!! Men jag och Maria köpte oss iallafall en grej så man kan lyssna på musik samtidigt som vi kutar runt milen på berget! NICE!

Dualfit armband som kommer rädda oss runt milen! Såg även nu att den var för fyran, så de va därför den var lite tight för mig enbart trea! Min trea får helt enkelt börja banta!

Bogrenssalonger

Var en riktigt bra utekväll igår, grymt mycket folk och världens träningspass. Svettigt värre!



När vi skulle hämta jackan var det KAOS! Fy helvete vad folk det var. Maria slink som hon är fick ta ansvaret att trängas medan jag hjälpte vakterna med folk som stod och grät för att  det var så trångt och ingen luft vid stängslet. En tjej tuppade av i kön, så vi fick dra ut henne, och så satt jag kolla hennes andning och  lugna henne, höll handen, av vaktens begäran tills hon kom på benen igen. Men det var så sjukt kaos så de finns inte! Hur fan kan man ha så bråttom och hämta jackan? De flesta som kom ur kön var svimfärdiga och  hade blöta kinder av tårar. Man skulle kunna tro att Kim Ekdahl stod där och alla ville fram. Men så var inte fallet.


Sen undrar jag lite hur fan folk känner mig men jag har ingen aning om vem de är? Bra fråga! jaja, de är bara trevligt! :D Kanske ska börja skriva autografer, vem vet!







Jag är bara 21 år gammal och inte 51

Haft en underbar semester hos Mamma! Bastu hann vi dock inte med! Det var inte igår man sov i mammas och pappas säng. haha :) Men nu är jag pigg iallafall!

Jag börjar bli galen på mig själv! Går inte sitta i soffan och vara trött mer. Så nu ska jag gå och sola, sen kanske träna eller gå på stan. och ikväll ska jag och Maria göra stan. Right! Jag är jättesugen på att ta tåget ner till Örebro och Sofie, gå all-in och weaj3.14. Vore guld! För de jag gör nu, det kan jag göra när jag blir gammal, de vill säga sova och ta det lugnt.

Puss så länge!


ÄNTLIGEN!

Äntligen äntligen äntligen! Som jag längtat! Idag kunde jag träna! Överlycklig! Körde 6.5 km på crossen, och sedan lite gång, sen massa ben och rumpa på några efterlängtade maskiner! Nu jäklar ska jag köra igång igen! Man mår verkligen bättre av att träna! Nu i mer än en vecka har jag bara suttit och ätit på kvällarna, blivit helt rund om kaggen känns det som, eller det känns som hela jag rullar fram, men efter träningen känner jag mig normal igen! Underbart!

Nu är det första gången jag sätter mig ner. Åkte vid 7 imorse och kom hem halv 9. Nice nice! Så nu är jag trött och jag längtar efter sängen! och min pojkvän! hihi. Pratade med honom nyss, de va skönt. Inte pratat med honom knappt sen han åkte. Han har gjort massa saker på kvällarna och jag har somnat tidigt. hihi!



Nu lyxfällan! Sen sängen! Imorgon blir det jobb igen! Afterwork skulle inte heller sitta fel, men får se!
PUSS

Hej babes!

Satan i gatan va duktigt jag har varit idag! Jobbat förmiddag och suttit med exjobb på eftermiddagen (EFFEKTIV TID). Ringt massa samtal, bokat in vilka veckor ja vill ha semester, i knoow tänk att få ha semester i sommar. Jag får sammanlagt fyra veckor! Men jag ska nog ta två i sommar, för har nästan en vecka ledigt nu på våren några strödagar, och sen om ja ska ut o resa i höst någon vecka med mitt hjärta!

Kom på en världsbäst sak till exjobbet idag, Elina kommer hurra imorgon. Okej, nu överdrev jag! Men de känns gött iallafall!

Jag blev ledig från jobb imorgon och jobbar istället nästa onsdag, helt okej för mig! Sprungit med mamma på posten och med Nathalie på hem&hobby, och nu äntligen sitter jag i soffan och bara slappar. Njuter verkligen! Men ska börja plugga sakrätt nu. Så vilan varar inte länge, sen ska jag sova tidigt ikväll. Så nu vet ni det!

PUSS!


Nöjd shey

Pappa kom precis hit en snabbis med två matlådor (Som för mig är fyra stycken) Veckan är räddad! Gött mos! Hihi så underbar är han! Puss på dig världens bästa papi!

Fick även en slant av mami idag, hihi like! Eller jag köpte rosor, och fick de dubbla insatt på kontot nästan. Sånt gillas! Bra ränta på pengarna. Mamis bank borde man ha på sina sparpengar! 50 % ränta om du har pengarna en dag på kontot! De är bra de!

Nu ska jag plugga lite om man orkar. Begravning tar verkligen slut på en. Men jag måste få lite pluggat!
PUSS

Så vackert!

Kom precis hem från en så vacker begravning! Allt var så fint! Blommorna, människorna, kistan, ljusen, bildspelet och massa mer. Bildspelet som Maria och Fredrik satt ihop med bilder av Karin och Gunnar med en så fin låt i bakgrunden gjorde att tårarna bara rann längs kinderna. 

Vi fick även ta del av så mycket minnen, och fina stunder! Hörde lite om pappas bakgrund. Om farfar!

Hoppas du har det bra nu Karin. Att du är frisk.

RIP KARIN WAHLSTRÖM

En funderare

Jag är så sjukt godissugen just nu! Faaaan va gött det vore! Jag har ändå hållt mig i 51 dagar nu, och det är förjävla bra. Inte lite fort tiden går heller. Men en stor fet godispåse vore absolut inte fel!

Imorgon kommer någon på företagskontoret i Skövde att bli riktigt överraskad! Stor påse skit på hennes skrivbord. Inte lätt att fylla jämt! ;)




Nu ska jag kika lite BB, och sedan sova. Jobb i Mariestad plus examensjobb imorgon. Borde kanske börja äta godis igen, tänk va gött de är egentligen! Mums!

Bye!

Skövde - Aranäs

Kolla lite handboll nu, får hoppas att skövde kommer ikapp snart! Heja heja!

Tjuven har kommit till rätta. Jag förstår inte hur man ens kommer på tanken att sno från någon som bjudit in till ett stort 50 års kalas. Hur fan tänker man? Lägre kan man ju inte sjunka! Tur som fan, att tjuven och pengarna kom fram! Men utan en ursäkt, och de blir nog knappt ett förlåtande för 50 åringen. För det var inte första gången heller..

Nu ska jag hoppa in i en lång dusch och sedan tända massa ljus och kolla solsidan!

Har bokat resa till Lund nu också, den 4 -6 mars. Längtar redan! Underbara älskade!


Rykande rakabajsare

Robin har nu precis åkt hem och allt är fruktansvärt lugnt just nu. Fidde har somnat efter att ha lagt två rykande korvar i snön. hahaha! Jag har även borstat honom så nu gick han precis ner 2 kg.

Ikväll ska det pluggas järnet, eller så åker jag upp till lingon och äter massa god mat! Maten lockar mest, men för att undvika en stressad vecka vore det rätt skönt att plugga ikväll. Får se får se!

Gårdagens outfit, förutom tofflorna.


Känns även väldigt kul att ens nära vänner kallar än torris till andra. Det är mitt liv, jag väljer själv om jag vill supa skallen av mig eller må bra.  Livet handlar inte enbart om alkohol.

Lördag 18

God morgon gott folk! Nu är Fidde här och härjar, riktig going! Idag är man riktigt trött, sova bort hela dagen vore inte fel, men de går ju inte! :) Var supertrevligt på 50 årsfesten igår, och oj vad de buggades! och det bjöds på ett riktigt stort kalas, med mycket god mat, tårta, sång och dans!

















Riktigt lyckad kväll!

Underbara lördag

Nu är det helg! Helt fantastiskt :) Igår var det afterwork som gällde! Afterwork på mummel är inget att rekommendera, kanske därför det var de ända stället som inte var fullt. Maten bestod av tre smörgåsar med leverpastej och bacon på ena, en stor köttbulle med rödbetssallad på andra, och den tredje kommer jag inte ihåg. Jag avstod. Körde istället på vin! Mummms! hihihi! Första gången jag tyckte de va riktigt gott med vin faktiskt efter klassfesten sist. De är bra, nu går det åt rätt håll!



Ikväll är det 50 års fest som gäller. Jag kanske får agera chafför så att mamma och pappa får roa sig till max istället, de är de värda! :) Mår de bra, mår jag bra! Roligt att vara nykter när alla andra är kanon också, haha! :) Robins mammas kille som fyller år. Och festen är i Tibro parken, ca 75 har tackat ja, så det lär bli ett jäklarparty! Fan så kul! :D

Nuu ska jag duscha sen ska jag tvinga ner Robin till stan och köpa smink.. wihooo! Ha det bäst!
PUSS

Fredag den 18

Nu är dagens arbetspass över, snittade 8-9 i kö hela tiden :) sitter nu på bussen till Skövde och gör mig redo för pass nr två med skolning! Efter de zoova lite och sen några få glas vin med Goa vänner!! :D

RSS 2.0