:)

Fånga min dag :)

Love is on fire



Riktigt grym låt jag fick tips av Sofie igår <3

Wonderunder

Vissa vill umgås med kärleken, andra vill spela spel. Vissa vill träffas, andra vill inte.

Hällde upp ett helt underbart glas rött vin för tio min sen! Och fick då efter första klunken ett samtal från Mattias (My hero) att han fixat högtalarna, wei! Så nu har jag varit och hämtat de och sitter nu och dunkar för mig själv med ett fruktansvärt gött pirr i magen! Jag är absolut inte sjukt partysugen! Nej nej!!

Nu är det bröllop i kyrkan och snart kommer min Minna! Får se om det blir lugnt eller om det blir party!



PussPussPuss på er!

förresten dagen på jobbet var riktigt bra! Kom lite senare än alla idag och då hälsade alla jätteglatt på mig vilket jag brukar göra mot dem när jag är tidig! Så som man behandlar andra, blir man behandlad själv. Helt klart! och helt rätt!

Fick ett lite avundsjukt meddelande precis. Alla vill ju hamna i min blogg, men alla får inte. Men lovade Jean Pierre och hans vän att som tack skulle de få hamna i min blogg. Så Tack JP och din engelske vän att ni hjälpte mig att bära upp kassarna :D Och kallade mig grandma! Ni är underbara! TACK!

.

Det är fan inte okej!

Power of manpower

Känner att jag fått tillbaka min kraft igen. Mycket kraft dessutom. Vill göra allt nu, på en gång! Vill utvecklas! Medan jag orkar! Pratade med manpower idag och blev erbjuden jobb på Nordea i Lidköping, från början av sommaren till 31 december och sedan eventuellt förlängning. Men jag var illa tvungen att säga nej, dumma skola. Men hon sa att jag kunde höra av mig i höst eller i början av nästa år så skulle hon fixa något, och så sa hon att jag kommer då fortfarande ligga högt upp. Wie, blir så glad när man märker att det tjänar att ställa upp och göra sitt bästa!

Och samtidigt så började shoppingtarmen dunka på igen! Inte bra! Gick till maxi för att fixa lite bonus. bonus var gratis. Trodde jag, men jag gled in på Elgiganten och köpte årets bästa högtalare! Grymt bra! Ett riktigt impulsköp på sådär fem minuter. Sånt gillas starkt! Gick igenom maxi och fönsterkikade och jag såg sååå mycket jag ville ha! Men jag gick rakt och bestämt framåt, då jag inte fått min lön än. När jag registrerat kvittot och lämnat maxihuset så får jag sms från mamma att hon satt in pengar för böcker. Helvete och jag vände. men fortsom fan vände jag igen! Wohoo, eloge till mig!



HAHA en riktigt go fjortislåt! Jag vill ta på dina lår, ringer på din telefon.

Imorgon blir det jobb i Mariestad, 8.00-14.00, underbar dag! hihi och sedan blir det inflyttningsfest hos Elin! Weeei

Loveeee!

Morfar!

Denna dag har bestått av skratt, tårar och kärlek. Det var väldigt vackert! Mormor hissade ner morfars skal i jorden, i en urna gjord av näver. När prästen pratat och bett klart och vi stod tysta så kom solen fram. Från ingenstans då himlen var täckt av moln. När mormor och mamma lade dit blommorna så kom det några droppar fint regn. och när vi skulle gå fram och ta ett sista farväl så kom solen fram igen. 19 grader varmt också. Det måste vara morfar som lös upp och fällde några tårar över oss :)




Han får verkligen en riktigt fin hedersplats att vila i frid på. När gräset blir grönt, så blir det världens drömplats. Världens finaste blommor, fågelkvitter och en fin sten.


En bild på prästen som varit med från dagen morfar gick bort, till idag. Han har verkligen varit jättebra!

Morfar, jag älskar dig nu och föralltid! <3

Fy vad dåligt Örebros universitet är. katastrof! Mot allt de gjort mot mormor. Nu när hon kommit hem så fick hon sjukhus räkning och betalade utan att tänka efter. När hon kollade på räkningen insåg hon att hon betalat för en dag när hon var på Uppsala universitet. Örebro säger att mormor har glömt bort att hon var i örebro då och inte i uppsala. wierd, i know. Så mormor sa till den sköterskan att hon var en "Jävla särring"(Kärring alltså, mormor har lite svårt med de svenska orden, hihihi) Så himla go är hon!

Prästen var rätt go också! Han var med hos mormor på lunch och kaffe. Linn ville inte ha kaffe då sa prästen
- Men dricker du inte kaffe? :O
- Nej / Linn
och då säger han: Men du dricker väl sprit ändå? HAHA Go präst!!

Urna

Imorgon kommer bli en riktigt tung dag. Vet inte riktigt vad jag ska säga. men det är fruktansvärt svårt att acceptera att du inte längre finns hos oss. Vet inte riktigt hur jag ska handla. Väntar fortfarande på att få höra din röst. Eller få se dig. Få krama dig. Jag älskar dig nu och föralltid! och du är verkligen saknad! <3




Denna dagen har varit bra! Skola och jobb. Härligt säger jag! Kul att jobba när man inte får lön. Fick även ett väldigt trevligt samtal från manpower som var intresserade av mig. Till en annan bank. Men lojal som jag är så tackade jag nej. dum, ja vem vet. Men jag trivs bra nu på Nordea. De sa att det bara var att höra av sig! Gött! Känns bra att ha gjort ett sånt intryck :)

Heartless??


:)

Denna dag har varit bra, fick okej mycket gjort i skolan och har nu suttit med mamma på balkongen och ätit mat och druckit vin! Mums! Så nu blev man lite lagomseg och sitter och tuggar på en dumleklubba!

Mer skrivning senare..

Nu blir det promenad med Josiebabe! <3

Tagg.

Absolut ingen rolig kväll. Börjar med det ena, det andra och sist det sista. Kan säga att jag inte är glad nu. Tårar rinner, och jag, jag vet inte.. men jag tycker väl synd om mig själv eller något.. Men tårarna rinner iallafall. vilket det nu än är.

Saknar så mycket! Vill inte att det ska vara så här. Vill leva i mina drömmar. men livet är verkligen en dans på rosor. och jag har jävligt många taggar på min ros, då jag ofta trampar på dem. och det gör ont. mycket tårar. men när jag väl kliver av taggen och den lossnat från kroppen så lever jag i min dröm. och jag förstår inte varför taggen var så vass denna gången. och jag känner mig så. så. ja så någonting/ingenting.

Ska gå och lägga mig nu. och bara stänga av tankarna. men jag vet att det aldrig fungerar. borde egentligen ut på en riktigt lång springrunda så jag är helt slut när jag kommer hem. men min rygg klarar inte det idag. men.. Lite smärta har väl aldrig skadat förrut. eller?..



/ P

26/4-10

Hellu my friend! Varit en bra dag på jobbet med härliga friends :) Har tecknat hemförsäkring i Nordea nu, verkar riktigt bra! Såg även att jag inte får någon lön imorgon. Det suger riktigt hårt! Hade räknat med lite överflöd denna månad då jag inte heller fick någon lön förra månaden. men tur att jag har mina föräldrar och mitt sparkonto annars hade jag inte haft pengar att ens klara betala hyran. Dumma lön! Hade jag inte vetat att jag inte fått pengar idag hade jag inte heller shoppat massa onödigt i lördags. fy! Har nu tagit mitt första lån, av mina föräldrar, spännande. Fick ränta på att låna tillochmed, jag klagar inte. :)

Skulle ha lyssnat på mitt smarthead till mamma igår om att inte spela golf. För inte bra för min älskade rygg. jag trotsade som en liten snorunge och får då ta kastet idag. Är sjukt sugen på volleyboll men har svårt att böja på mig och även göra sneda rörelser = inte någon bra volleydag. och eftersom jag är totaltkass annars (läs: BÄST) så känner jag att de är bättre att stanna hemma.



Men jag är rätt glad ändå! :) Robin har varit hemma ihelgen och det har varit helt underbart! Han glömde dock att ställa upp sina klubbor på vinden, och aldrig i livet att jag gör det, så de åker väl ut på balkongen eller något. men men, not my problem ;) Love you! Bara en månad kvar!




G o l f g i r l

Ny stjärna är född. Min första golfrunda ever. Säger bara det. Fick några snälla kommentarer av Robin och Hampus under tiden. Beror på hur man tolkar det men, enligt mig, tack så jävla mycket.

"Skönt att du är med, för då känner man sig inte lika dålig" / H

"Pauline kanske kan få två extra slag så kanske det blir lite jämnare?" /R

mmmmh! Tack tack tack!


En liten oturs miss och sedan ett kanonslag!


De var i en klass för sig, jag förstår mig inte på varför man ska stå där och slå bollar, när man inte ens ser vart de landar? Kul...


L o v e

Nu står världens bästa Robin i köket och lagar mat. Han ska stå för hela matlagningen och dukningen idag. Skönt att bli uppassad. Måste bara säga att jag är lycklig med honom. Han är en viktig del av mitt liv! och jag vill verkligen att han ska flytta hem snart! Jag behöver honom här i min närhet och hans enorma stöd och kärlek.



Förstår inte hur han orkar med mig då jag har såna jääävla humörsvängningar, men han har lärt sig att hantera det och sålla bort de ord jag säger till honom som jag inte menar. Men för minsta lilla kan jag få världens tändning och bli tokig. Men jag hoppas det blir bättre med tiden, ju mer man bearbetar morfars bortgång, som jag tror är en stor del av mina svängningar. På torsdag kommer det att bli en riktigt tung dag, då man fortfarande inte insett verkligheten än. Men jag hoppas och tror han har det bra i himlen. När man är med mormor så blir man lugn på ett konstigt sätt. så fort hon åkte kom aggressioner tillbaka och tändningarna kom. Inte kul. Blir så jobbigt när man får ångest för det 10 sekunder efter..

Jag älskar dig, Robin!

WIE!

COMHEM, ni kan dra er i brallan!! Ingen jävla kabel här inte..

Jag klarade att få in alla kanaler helt på egen hand!

"Du måste ringa och låsa upp"
"Det kommer aldrig funka"
"Jag tror dig inte"

skit på er!
Jag kan själv!!!! :D

Äntligen kan jag följa alla mina favoritprogram ! thanks Pauline, you´re the best!

Bra tjej

Morgonen startade 8.30, tvättstugan. och till min förvåning så gick det lägga i tvätt direkt istället för att tömma tvättmedelhögen som brukar ligga kvar. Gjorde mig jätteglad! Efter det tog jag fram min beredare (en av de bästa sakerna jag fått) Hällde i rågsikt, jäst, vatten, rågflingor m.m, satte på och vips några timmar senare var brödet klart. efter lite jäsning, knådning och värme. och fy fan va gott det var! Bästa frukosten på länge! Har även hunnit med att städa idag, jag är så bra!


Här är jag med en av alla mina bilar :)

Nu ska jag och Robin iväg och spela golf. Spela golf, hmm, jaa slå med en klubba och försöka träffa bollen utan att klubban flyger längre. nice! Blir riktigt spännande att se. Men det gäller att hålla avstånd! Golfen blev tyvärr inställd. pga. att jag inte ser någonting och får då en jävla huvudvärk. kul...

ska istället till älskade mamma och äta mat! Kyckling och ris, mumma!!

Idag spelar även Skövde HF, hoppas hoppas på en final! :) Hoppas ni har en bra dag!

Puss



GULD!

Faaan va gött! Segern är min segern är min! lalalaa :D Tycker så synd om alla små äckliga difare. not!

Nu blir det till att fira guldet med grillning och Carlsberg :) Mumma! (Robin är inte glad, hihi han ska sörja)

<3

RSS 2.0