Dag 1 på hotell scandic europa

Oj oj premiär för att sova på hotell själv! Lite småläskigt men jag ska klara det! Är lite småbedövad av ett glas rötjut ikväll! Mums! Supertrevligdag med en riktigt inspirerande föreläsare! Grym! Så vill jag va! Nu ska jag sova för imorgon väntar en stor frukostbuffe, fortsatt med dag två innan hemgång 17.42! Greaat! Puss

Morsning

Nu åker jag snart till gbg för att bli lite klokare! Två dagars utb m en natt på hotell och en morgon med frukost! Mumsssss! Byyee

Matfestivalsdag 2


Josse gräver efter alkoholen direkt!
Baccardi och vin
Äta upp snöre tävling där josse snubblade på målsnöret. Jag prickade iallafall rätt på snoppen!
Svart vit 1
Vit, mellanbrun, svart!
Tack för en grym helg!
Nu är man lite små sleten! nästa: Tibro och pizza!

Matfestivalshelg dag 1

Torsdag; Tenta (check)
Fredag; Redovisning exjobb (check och godkänd)
+
Helgen började med Vinprovning på Hotell Billingen med mamsen!
+
Toppen!
Balkonghäng med brudarna och några grabs.
-
Bigfoot hos Becca
En kväll med massa singstar och sedan häng på Glädje!

Bildbomb

Champagne på Lingon
Kan ni hitta korven?
Underbara älskade
Vidrig!
Fantastiskt!
Väldigt många Robin
Scaary
Avslutningsmiddag med vårt projekt som ändå fortlöper :)
Fiint!

12 Augusti; Stöj, sköj and röj


Gillar mitt söta linne från Paris.
-

12 Augusti; Till Ylva

Till mina kära sommarkollega Ylva! En bild på mig i brills! ;)
Puss på dig! och tack för en underbar sommar!

10 Augusti; Kaooos

Jaa vad ska jag säga.. Kaos räcker gott och väl.. eller katastrof. Jaa välj själva! Trött på skiten nu! (Högskolan alltså, inte jobbet!)
-
Imorse gjorde jag iallafall en fin tjänst, jag var och testade mig för att bli blodgivare.. Och de frågor hon ställer till mig, är som att jag gör besvär genom att ge blod. Hon: Du vet att du måste ha fina kärl, och här hittar jag inga vi får väl kolla andra armen dååå.. (där hitta hon som tur va hihi) Men det är ju fan inte för min skull att jag lämnar mitt blod.. Utan för andras skull! Vilket gör att jag absolut inte ska vara ett problem där. Hon hade en dålig dag, de har alla.
-
Jag med idag! En sjukt pissig dag. Suck suck suck!
-
Jag gjorde premiär i mina brills idag. Ewa och Liza sa att jag ser ut som en riktig affärskvinna! Kuuuuul :D Jag gillar brillsen faktiskt! Även fast jag vill ta av dem för att jag går runt och snubblar, eller känns som jag har solglasögon inomhus. haha
-
Nu ska jag plugga, skönt att dagen inte kan bli sämre iallafall! :) Sen blir det en långprommis med Minna. Robin jobbar idag så jag får sova själv, suuuuuuuuck!
Puss!

8 Augusti; Lycka

Det bara pirrar i magen! Jag är full av lycka att jag inte vet vart jag ska ta vägen :D Jag vet inte varför och det behöver jag inte heller veta! Man behöver inte alltid veta en orsak, huvudsaken är att jag mår så jävla bra för tillfället! :D
-
Och min bästa vän kom in på en skola idag med! Jag är så glaaaaaad :D
-
Miljoner pussar på er!
Plask plask sa det där!

8 Augusti; Förvandlad till en glasögonorm

Dagen på jobbet var full! Fullt upp från morgon till kväll, men det är kul! Kul att hjälpa till!
-
Efter jobbet träffade jag min syster en snabbis och hon röjde ur min garderob på sommarklänningar! den tjejen ska visst åka till Turkiet på onsdag, fusk! :D Fast det är hon värd! Enda ledigheten på sitt sommarlov!
-
Och nu har jag precis blivit en riktig glasögonorm, jag trivs faktiskt i det än så länge! men jag blir ta mig fan åksjuk! haha Allt snurrar typ! Men man vänjer sig snart!
-
Nu; Pluggidugg! Härligt att snart vara klar! 18 dagar kvar! Sen klockan 21 är det skräckfilm som gäller, puh! Alltid lika rädd! Men alltid lika kul! haha :D

8 Augusti; måndag

Detta kommer bli en bra dag gott folk! :D

7 Augusti; Ganska så onödig information!

Jag har fått massa pluggat idag också, supernöjd! Nu börjar jag känna mig klar med min del! Helt lovely! Och jäklar vad det ska firas efter den 26 Augusti.
Min dag har inte varit någon dag för Robin. Fan inte ätit, inte tänkt på det. haha, jag börjar och avslutar dagen med en god smoothie. Till lunch åt jag i och för sig kyckling, så det är godkänt!
-
Ikväll har jag och Minna varit ute och gått 8 km, det känns i benen nu! Riktigt gött! Så nu har jag precis tagit en lååååång och härlig dusch, och ska fortsätta plugga och äta upp smoothien.
-
Imorgon bitti kommer hjärtat hem igen! Men då går jag till jobbet, haha så dumt så de finns inte!

7 Augusti; Tokiga ungar

Mina kusiner från Göteborg var i sin stuga vid flämslet idag och firade Anna som fyller 6 år med ett riktigt kalas och massa tårta. Deras stuga ligger precis bredvid en jävla golfbana, herregud livsfarligt. Tänk om jag hade varit där och skjutit med min klubba, hade lätt träffat ett fönster eller två. Och jag är ingen en mästerfotograf, men iallafall bakom fotbollsmålet så är den där golfbanan!
Puh jag ska inte ha barn på några år, det är en sak som är säker. Sprang runt, hoppade och kastade boll med dessa tre trollungar idag. Direkt när jag kom hem efter 2 timmars lek slocknade jag direkt i soffan, haha :D Fast de är riktigt härliga, och så glada :D

7 Augusti; Snacka om att vädret har humörsvängningar!

En bild klockan 14:30 idag
En bild 17:00 idag

7 Augusti; söndag i alla ära

Jag har vaknat varje halvtimma sen Robin åkte till jobbet vid sju. Helt sjukt va dåligt jag sööver. Och nu sitter jag trött som en apa i soffan med datan i knät och harrypotterbrillor på. Nice! Men jag har en god smoothie på bordet som består av vaniljyougurt, melon, hallon och banan. Och en stor kopp kaffe! Så nu jäklar kommer jag snart igen!
Dagen består av plugg till tusen och sedan kanske ett kalas för min kusin Anna som fyller 6 år idag.
Mums!
Nu; Positiva tankar! En månad kvar av denna skiten och sen är jag klar! Nu kör vi!

RSS 2.0