Till Linn

Dra fram till ungefär 1, 11. HAHA

FIFA-11

Alltså vad är det för idiot som kommer på att köpa FIFA-11? Jaa den idioten kan ju inte ha något vett i skallen. Den idioten tar även våra pojkvänner ifrån oss!

För 5 minuter sen på facebook "Robin Lundh har ett förhållande med Pauline Johansson"
För 4.30 minuter sen "Robin Lundh är singel"
För 4 minuter sen "Robin lundh har ett förhållande med FIFA-11"



Fuck! Ska bränna upp de där spelet! Robin har gjort ett tidsschema för mig: 11.00 en puss på munnen 16:00 en till puss 22:00 en godnatt puss. Sen får jag nog inga mer tider.  Helt omöjligt att få kontakt med honom när han väl börjat spela. Men de är han värd efter en hel dag med jobb och plugg, och nu är han klar, nästan iallafall :)

Dags för en försenad godnattpuss nu!
PUSS till er!




Torsdag

Underbara torsdag! Skola 8-11, jobb 11.10-13.45, lunch, sovpaus och sen hårdträning! Hanna som håller i passet får verkligen ur mig det sista jag har! Skitbra! Men kommer inte kännas skönt imorgon! Hej träningsvärk! Elina och Ulle är ena riktiga kämpatöser! Bra jobbat!

Nu har jag hunnit plugga (kors i taket eller inte) och ätit pappas goda tacogratäng. Blev en riktig matorgasm som min älskade syster säger! Så sinnes gott!



Nu ska jag mysa ner mig hos Robin innan det blir tidig uppgång imorgon!

PUSS!

Hairegg

Jag glömde lägga upp de här! Så jääääkla klockrent! Robins pallet!


HAHAHA!

Ps Hörde även att Skövde vann med 29-25 på nyheterna precis! Härligt med en bra vinst! Gött kött! ds...

Pratmatch

Precis kollat ifk. Var matchen bra? Vad vet jag, såg knappt om de var handboll eller inte. Men måste vart en bra match då de va mycket musik, mycket applåder och tinnitus. Vi säger så! Mycket trevligare att prata med mina underbara friends! Jag och Josse blev även Soffsis bronsvänner! Tack för den :D Puss på er!


Mummaaa! Robin spelar med sina brandisar!

Några killar som är ute och putsar hem&hobbys fönster, är inte det lite konstigt? Klockan är liksom 22.00? Nattajobb.

Nattiii babes!

Billig fylla

Äntligen är nålarna borta! Blev illamående när jag gick till rehaben med tanken att få nålar i huvudet, fy tusan! Men jag slapp huvudet idag, men blev terroriserad med ström istället. Härligt....... Fick nålar i högt upp i nacken och det känns som de fortfarande sitter kvar.



När han satte dit de i nacken började allt snurra. Fick en känsla av att jag skulle ramla av britsen. Har ni känt det förrut? När ni varit så fulla och det känns som att man rör sig och nästan ramlar ur sängen. Den känslan hade jag. När jag skulle kliva av britsen var jag nära på att snubbla på mina egna ben. Och på hemvägen så snurrade hela Skövde, och jag kände mig stupfull! Haha! fy fan!

Men nu är det handboll som gäller! Hoppas jag blir nykter snart, jobbigt att sitta still och va full! Haha!

PUSS!

Lunchpååse

Härligt med lunchpauser! Kommer hem, får en puss på munnen och maten står på bordet! Kan det bli bättre? Nu ska jag snart iväg till jobbet igen. ps, de är underbart att jobba i skövde!


Ikväll med det handboll med min superduperjosefine!
Puss och kram så länge!

Kul..

Kul att det är shoppinghelg i Skövde nu.  Jag har shoppingförbud. Kul! Nu vet jag nog någon som ler. Dumma dumma Robin! ;) <3

Puuuuh

Tjena tjena! Ledsen för dålig uppdatering! Men kom idag fram till att jag endast har helger kvar att plugga på! plus en och annan kväll. men annars är det antingen heldagar i skolan eller heldagar jobb. Eller både ock. och man är inte så pigg på att plugga efter jobbet eller skolan.


Gick upp med Robin idag och när han åkte iväg och jobbade satte jag mig för att plugga klockan SJU! I know stupid girl! Men såna smällar man får  ta när man jobbar för mycket! Bara mig själv att skylla! Så idag har jag pluggat effektivt 7-18 med en timmas lunch. De ni! och har även tränat idag 18.30-19.30.

Jag känner mig grym idag! Om en vecka kanske jag inte gör det! Men man ska ju leva idag! eller hur! Men ändå känner jag mig pigg, jag går på något! Kan det vara Onlyone vitaminerna.

Nu ska jag mysa ner mig hos Min Robin! och äta lite god mat!
PUSS!

Måndagmorgon

En ny vecka! Härligt! Räknar med att få mycket gjort denna vecka, beställa lite roliga böcker som tex. företagsvärdering och plugga järnet. Jäää! Har redan varit uppe en timma och pluggat! De är inte fyskam det! Och nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan äta lite frukost med massa kaffe! Skola idag 10-17.



Ha en underbar dag!
PUSS!

Premiär!

Precis hemkommen från SAIKmatchen som sågs tillsammans med Johanna. Trevligt tjejsnack med mindre trevligt fjortissnack bakom oss. Stackars killar! Härligt med vinst iallafall! Mindre härligt med förfrusna fingrar, lår och tår. Blev premiär för mössa och vantar iallafall! Hej höst!

Till Maria!


Nu blir det mys under den nya filten tillsammans med världens bästa bakisälskling!

PUSS!

Partybomb!

Förförfesten hos oss innan vi gick till förfesten som var inflyttningsfest hos Krona och David och sedan vidare till VIP-entreen på Bogrens. Var en riktigt lyckad kväll! Tack allihop!








Höst

Glömde skriva för er som inte märkt det.

Att höstvädret är helt underbart!




F R E D A G

Idag är det fredag, underbara fredag! Heldag i skolan, sen stan och shopping med Becca, hem och plocka upp bordet (!!!!) och sedan iväg för att kolla Skövde HF/Somby - Önnerediterna. Måste säga att bordet vi köpt är grymt snyggt! De där jävla stolarna var nära att flyga i väggen, men tillslut med lite tålamod och lite havregrynsgröt så satt de ihop! Varning, de kan rasa! Nästa gång vi ska köpa något man får plocka ihop själv, är det från Ikea Så sjukt mycket lättare. Puh!


Matchen slutade 27-26 till Skövde vilket betyder deras andra seger på två matcher. Grattis!


Nu är Robin på en liten "inspark" på brandstationen. De skulle bowla, supa i baren och gå på minnenas. Heja Scotts! Hoppas att de har det trevligt, de vet jag att de har! :)

Nu åkte pappa precis hem efter att kollat se upp för dårarna. Rätt härlig film!

Ha en trevlig kväll
PUSS!

JosefineBjörkdahl

Idag ska jag lära en av mina bästa vänner att sticka. Det är så att hon fyller tant idag. tjugotvåfuckingjävlaår! Stackars cheeey! Men på lördag ska vi ynglingar allt se till att hon känner sig lite yngre! Livet går inte under än! Det är bara en tredje del om inte mer kvar att leva! Men att du fyller år, det ska allt firas på lördag!
GRATTIS HJÄRTAT!











PUSS!

RSS 2.0