Happy

Hade världens mysigaste lördag med min lillasyster! Vin är gott, jordgubbsvin är inte gott. Epilator, vad ska jag säga. Jag säga AJ sen är jag tyst! Fast vin ger rätt go bedövning märkte jag! Puss på dig!

I söndags åkte jag och Robin världen över och fick så mycket mat att alla fattiga människor skulle blivit mätta. Sen somnade vi gött!

I går och idag har jag pluggat röven av mig. Kredit&obestånd in my heart!


Solen har varit framme idag, vilket märks. Underbart! Man blir så glad och lycklig när det är så varmt och skönt ute!

Lingonberget är fortfarande en favorit! Jag och Elina har solat och pluggat hela dagen. Underbart med så fin utsikt också. Love it!

Robin, mamma och pappa slet i simsjön och sen runt om på gården. Om det inte målades så tapetserades det, eller lagades mat, eller kaffe, eller städning, eller promenad. Inte en lugn stund där sen vi kom kl 8.00 imorse.

Ne nu ska jag fortsätta plugga! På lördag gäller det!
Imorgon åker jag och mitt hjärta till Lund över dagen. Jag agerar chaufför!


Grattis världens bästa morfar!


Saturday night

Kommer ha en supermysig kväll med min syster och andra pojkvän. Litervis av vin, ansiktsmask, ögonfransfärgning och epilering med smärta. Massvis med mat och annat gottit!

Och bra musik!






Säker handel

Efter att jag och Elina "pluggat" från 8.30-10.30, ställde jag mig utanför Nordeas bankomater, och blåste nästan bort. Herregudaaars trodde jag skulle lyfta. När jag skakade som mest kom Marie och bytte av mig och mina två timmar var avklarade. Under tiden jag gick omkring där med en grön skylt, fick jag äran att köpa en killes pungkulor, jag tackade nej konstigt nog. Var med på fula fotografier med svensexor. Såg en kille dansa som en ballerina, men fin musik, kjol, spetsstrumpbyxor och en snygg rosett i skallen.

Sen träffade jag farmor som jag sedan lunchade med! Mums!

Nu sitter jag i soffan och fryser fortfarande. Vinterjacka hade jag inte tackat nej till idag. Underbara väder!

Hepp nu ska ja sova lite, sen plugga och ladda för ikväll! Blir en smärtsam och hård kväll! :D




Ett hår i maten blev ..

en bananasplit! som vi trodde att vi fick i kompensation, men icke, det var istället för en ny pizza. Bad bad bad! Wallermans tummer ned!









När jag och Elina gjort att Skövde helt plötsligt hamnade i en högkonjunktur började våra gudars tårar forsa ner. Alldeles för mycket pengar spenderades, men det var det värt. Vi köpte oss lite lycka! en liten tröst :D

Vi avslutade kvällen med allsång på husaren, där vi tog tag i micken ett antal gånger. Min sångröst är grym om jag får säga det själv. Sen om man kan texterna eller inte är en annan sak!

Nu har jag iallafall semester!

Världens bästa fredag!

Sista dagen innan 2 veckors semester, behöver jag säga mer? :D

Outstading

Sätt er ner! Innan jobbet även idag, var jag ute och gick i 30 min. Hur skönt är inte det eller? Jag älskar morgonpromenader. Blir lätt en varje dag på min semester nästa vecka!

Träffade precis Nathalie på ett event på "Sköna Hem". Meningen var att det var JAG som skulle shoppa. Men istället går Nathalie och får en storvinst. Va i tusan! Rättvist eller inte kan man fråga sig! Ne de va hon värd! :) Och så fick hon ett supergott ljus! Själv gick jag hem tomhänt!

Kontot ekar något enormt just nu. Finns knappt en 50 öring där. Men imorgon blir det fullt igen! Sen på eftermiddagen kanske det är tomt på kontot igen. Återstår att se vad Skövdes gator erbjuder för shopping. Hoppas på massor! Hellre billigt och mycket, än dyrt och lite. Yes, sån är jag!

Imorgon kväll kommer även Robin hem, gosiposi! Men innan det så är det afterwork med Elina och co! Hoppas även att det blir orient till lunch.



Jag är fortfarande fylld av glada fetter. Imorgon även av glada drycker!

Pussiluss på er



Igår körde jag och Josse MRL (Mage Rumpedump och Lår) Josse känner inget, jag känner i vänster ben. Haha helt sjukt vilken träningsvärk jag har i det benet. Bakom knät, baksida lår, framsida lår :D


Ne plugga va de ja,

Jag hjärta Dig

.... och en sak till.

Jag saknar Robin. Han är i Lund i två dagar och det känns kaos. Haha, ensamt! Är sjukt ensamt! Nu är det ju bara mitt fel att jag inte pluggar. Nu kan jag inte skylla på att han sitter tyst och pluggar sitt. Dumma mig.

Men det är la ändå lite kärlek i det? ;) hihi




Nu skulle nya prover tas

Nu jäklar är jag fylld av goda eller glada fetter. what ever. Nu skulle hon allt kunna sticka mig en gång till och få bra svar! Bye bye dåliga fetter och hej alla glada!



Har sprungit på willys två gånger på mindre än 30 minuter också. Första gången träffade jag supergoa Malin och snackade lite. Ett litet plåster på de öppna såren var att hennes grupp var jätteförvånade över att vi inte fick gå upp. Och sen hade hon en jättekul nyhet för henne :D Yeej!

Andra svängen skulle jag köpa kaffe som jag glömde första gången. De värsta man kan glömma. Men kom hem med en ny påse. Det är katastrof, jag kan inte gå in i en mataffär och bara handla en enda sak!

Ne nu ska jag dricka grönt te, och bli pigg och plugga!

Besiktning

Kul att det är så många trogna läsare fastän jag inte hunnit blogga på ett tag. Sorry!

I fredags fick vi besked att vi inte får gå upp och redovisa. Bara tacka och ta emot, för vi får mer tid till kredit och obeståndstentan. Tiden finns nu att klara tentan, men motivationen har tydligen sprungit iväg på något maraton eller två och är inte tillbaka än. Hoppas den hittar tillbaka bara. Är förövrigt bara 9 dagar kvar tills skolan är slut. SLUT SLUT SLUT! EXAMEN EXAMEN! Förutom redovisningen, hihi.

Hänt alldeles för många tragiska saker nu. Tänker på alla som drabbats och skänker massa kärlek dit!



Jag har även hunnit med att försova mig. Vaknade 7.47 och var på jobbet 8.05. På med mascara och kläder, sen gå. Idag vågade jag inte somna om när Robin åkt kl 6.00, så jag klev upp och var ute och promenerade i 30 minuter. SKÖNT!

Jag gick även igenom besiktningen, med lite kompletteringar. Jag ska börja äta massa gott fett. Det betyder att matkostnaden kommer öka ganska bra, undrar om lönen gör detsamma. Hmm, tål att funderas på! Hade även en hög vilopuls och jag ska trappa ner. Men snart är skolan slut och då kommer de automatiskt trappas ner. Gött kött!


Två arbetsdagar kvar till semester. Bra eller dåligt, ingen aning :D 

Robin har även blivit en kändis :D Min älskade brandman!
http://www.tjugofyra7.se/msb/Avdelningar/Utbildning/Vill-ha-mer-operativ-traning/



Nu ska jag plugga! Puss


.

Idag är en sån där dag som allt bara stannar upp. Livet är inte rättvist!

Fyratimmar

Gårdagen vill jag helst glömma, den blev sämre o sämre och slutade katastrof.

Robin dundrade hem klockan två inatt, men inte kunde jag somna. Klockan 4, somnade jag. 4 timmars sömn, vilken lycka.

nu kör vi det sista! och jag ska sluta vara bitter, jag tar ju för fan examen snart!!

Bye!

Jippie

Piss piss piss! Men whatever! Var mysigt i Tibro med mycket god smörgåstårta. Jag var inte lika mysig.







En kväll med sig själv, kan det bli bättre.... bläääääää, ja så jävla synd om mig. Fast mitt eget val, haha! Mensbarn!

HÅLL UT!

Noll motivation till examensarbetet nu. Men det är BARA två dagar kvar! Kämpa kämpa kämpa! Drar iväg på en paus till Tibro och firar svärmors födelsedag! Sen blev en planerad myskväll med två personer, endast en nu. Nice typ, eller inte. Kan väl plugga! Goooood!

Hittade ett par shorts i garderoben, ganska okej faktiskt! Bye!

RSS 2.0