Lördagens nattamat

Inatt när vi åt kebabhouse så kom jag på att fettet sätter sig direkt i kärlen och jag kände hur de fylldes igen och det går inte motionera bort. Pinsam tjej hahah! Wellwell

Nu blir de filmmys med Hjärtat och Martin! Puss


Frugan och Kråkan myskväll

Lördagen tillbringades med KK. Supermys och hon bor så himla fint! En dampkatt bodde där också. Katten gav mig en mordblick och sprang rakt in i mig, hoppade o klöste.. nee inte riktigt. Sötaste katten iallafall! Sprang som fan fram och tillbaka i lägenheten och välde stativ och grejjer på vägen. Oj så kul! :D


Kvällen skulle vara filmkväll och slutade på glädje fulla o glada! Ett glas vin blev till en flaska plus massa till! Jägerbomben satt som den skulle. Spontankvällar är som bäst!



Fläta i armhålan är snyggt har jag hört! skål


Puss puss!

Godmorgon

Uppochhoppa! De kommer bli en underbar dag! Tror hjärnan iaf:)

Blev myskväll igår m Robin!:) film o glass namnam!

Mina lår, rumpa o kycklingvingar känns idag! Men hur gött är inte de då?;) kramp i baksida lår gör att man vaknar till! Ha det bäst!


Vasacirkel

Fyfan va underbart! Nu har jag kört första träningen denna veckan ;) det blev med Johanna o där var även Elina och Dennis! Nu skakar hela kroppen! :D så jävla underbart!

Jag skulle ställa in bean i kylen men tro på fan att jag tappade den de bara släppte! Fucking jävla suck! Men bra på ett sätt för nu är lgh städad :D

Vad händer ikväll? Ingen som vet ingen som vet! Till Albin o spela poker? Eller hemma o slappa..

Du o jag under täcket baaabe! Tralala!


Äre fredag eller?

Jajemän klart det är!

Igår var jag ute o gick i en timma, o pratade i telefon, stackarn! Ehm men jag bara pratade o pratade.. Och idag vaknar jag m glädje i kroppen igen! Det gäller att lägga fokus på rätt saker i livet! Lägg energi på de positiva istället för det negativa..

Nu ska jag till jobbet och sprida glädje! Direkt efter blir det gymmet, jag längtar! Ska bli så skööönt! Äntligen!

Häftigt när de stämmer;)


Regeringsgatan

Där ska jag lätt jobba om några år:) mån tis och onsdag tillbringades i Stockholm. Kung Karl fick besök om nätterna, de va trevligt!

Nu är jag spar och pensionsspecialist skulle man kunna säga.. Eller inte..

Ha världens bästa dag!


Sälen levererade

jävlar i helvete vilken helg jag har haft. Så jävla underbar tillsammans med världens grymmaste gäng! Det blev x antal liter alkohol, morgon till sen natt. Lärde mig även att bastu, snö och vin är en jäkla bra kombo!


















Vi bodde precis vid backen, lovely!

Schnygggg

Misslyckade jägerbombs!








Botan lärde mig att åka snowboard och jag blev en ny stjärna i backen! Saknar redan sälen!





SÅ JÄVLA UNDERBAR RESA! TUSEN TUSEN TACK! TILL ALLA INBLANDADE!


Upp och iväg!

Nu jäklar är eliten på g!! Sälen tandådalen nästa! Underbart väder ock!!! Love live life


Nattinatt

Hejhopp lingonsnopp!

Varit en riktigt bra dag! Efter jobbet skulle jag på massage, jo men visst, korkhuvudet Pauline tar fel på dag, så jag får glatt vänta till imorgon :)

Varit hemma på lingonberget, det kommer nog alltid att vara hemma på något sätt:) vi bastade, skattade, nyemisson, pension o myste!

Sverige vann! De andra losade synnnnn or not!

Nu har jag packat för imorgon o nu ska jag slappna av i locken så faller de igen direkt!

Snark o natt!

Bilden är från Hongkong, tack bruuushan!


Tisday

Hejsanhoppsan lilla killen! Hur är läget? De är tisdag och snart ska jag traska till jobbet :D idag är de sista rycket o så är jag ledig på kvällarna igen:)

Börjar även bli en stjärna på pensioner, fråga mig vad som och du får svar på tre snabba!

Ha en underbar dag!
Puss


13 timmar senare

Nu börjar det kännas i huvudet att det fått arbeta hårt. Nu tar jag min första paus för idag förutom fikapausen vid fyra. Härligt!

Medan Robin spelar pangpang bredvid mig så sitter jag fullt arbetande vid datan och vänstra sidan på halsen värker. Haha årets deppardag var visst idag ja.

Neee jag är nöjd! Jag trivs över att sitta här och vara viktig. Jobbet skulle inte gå runt utan mig och det är en ganska härlig känsla ibland. Nu behöver vi timmisar, är det någon som läser första året på ekonomi och är intresserad? Hör av er, skicka cv och personlig brev till [email protected], så ska vi se vad vi kan ordna!

Ne nu ska jag dricka lite kaffe sen ska jag fortsätta, snart klar!


Godmorgon!

Nu är jag redo för jobb! Är ändå ganska skönt o va där en timma innan för då kan jag sitta själv och plugga :)

Är på riktigt bra humör också, så Hej världens bästa måndag!

Ha det kanon! :D


Tanken på veckan gör mig stressad

Det är så mycket jag måste hinna på få dagar.. Min arbetsvecka har tre dagar för resterande två så briljerar jag i skidbacken! Snurra hit hoppa dit voltar osv..

Ne men de tre arbetsdagarna kommer bli kämpiga, två ordinarie är borta varje dag.. Säkerheten är på topp ändå, men jag hade behövt en timmis till för att få chansen att läsa på till nästas veckas kurs i Sthlm.

Blir nog x antal övertidstimmar imorgon o på tisdag. Övertid är inget positivt utan dåligt planerat, men denna gång inte pga mig. Plugga plugga :D men det är intressant o bara kul så det gör inget!

Så välkommen underbara vecka 3! Den kommer sluta på ett helt otroligt bra sätt i Sälen, så det gör inget att jag får jobba dubbelt för jag gillar det ändå!


Kvällaaa

Nu gäller det.. sista rycket sen är det klart och godkänt.. eller. åh inget självförtroende alls längre! HOPPAS som fan!

Nu tänkte jag snart lägga mig, helt slut efter en hel dag av packning och rensning. Hur mkt skit har vi egentligen samlat på oss? haha helt otroligt.. :D Men skönt när det är gjort!

Härligt med ett poäng mot moldavien också! Nästa match, tisdag! go go go!

Ointressant i know.. godnatt! :)



Söndag

Jag gillar söndagar! De är en dag då de är okej att inte göra något!

Inatt har jag hoppat bungyjump. Det var kul o en riktigt härlig känsla i magen! Sen har jag även varit och simmat, helt plötsligt valde jag att ta av mig och köra nakensim.. Sen kom de massa folk o då blev de pinsamt! Men i samma veva hade de visst hamnat en bebis i magen..

Nu ska det rensas o packas.. Mer packas tror jag! Ha de gött!


RSS 2.0