Partajs

Bogrens fick finbesök av oss igår igen. På förfesten hos Elin var det jag, Maria, Josefine, Elina och Elin. När vi gick till bogrens försvann ena halvan som vi sedan träffade på igen. och när vi gick hem var det bara jag och Maria kvar. haha resten försvann! Men var en riktigt bra kväll igår! Och idag mår jag inte som jag förtjänar, jag är trött och seg.

och den där jävla klockan förresten. Jag ställde om den innan jag somnade inatt, och när jag vaknade då hade klockfan ställt om sig själv. haha Så jag låg en timma ytterligare bakåt. Tur att Maria hade koll iallafall!


Elin berättar här en av sina 20 historier under kvällen, haha klockren bild!

Får se om man får lite fler bilder sen när Elin vaknar, det lär nog dröja! Så nu ska jag åka iväg och shoppa med Mamma :D

Kvällens outfit


Linne från bikbok och kjol från HM.

Robin duschar, Martin sover, jag väntar på Fröken snygg!
Nu: TAGGA!

Tonight gonna be wild

Efter en dag på Skövdes centrum är man rätt seg. Träffade två snygga brudar och åt en mycket god lunch med en riktigt snygg brud! Nu ska jag, Robin och Martin spela kort.. och vem vinner? Det börjar bli rätt tråkigt att jämt vinna! Vet inte om ni vet den känslan, men nej jag tycker inte det är så kul längre. Alla blir så sura då.. Fast nu kör vi visst Robins egna regler vilka ändras under spelets gång. KUL!

Kanske ta en cider;) MUMMAA!!



NRETT

RÖSTA!


Älskar bananen!

Alltså fan va go Sean Banan är. Hahahhaha!



Nu efter man läst Nathalies blogg så fick jag lite energi, och ska börja plocka iordning mina skitsaker och laga någon god mat, och tända massa ljus till Robin när han snart kommer hem.

Han är så söt den där Robban. Kan ligga och vila en hel dag när jag jobbar, och så fort jag kommer hem så får han sån energi att han hittar på massa saker. Han sa: Pauline du ger mig energi, utan dig orkar jag ingenting. Hihih är han söt eller är han söt? Så nu är han och tränar upp sina små muskler hihi!

PUSSILUSS!

Längesen jag längtat så mycket till helg

.. och jag vet inte varför! Bara längtat hela vecka till helg! Inte fest utan helg! Få sova, inga krav och bara ta det så jävla lugnt! Jag är värd det, det bestämmer jag själv! Jobbade alldeles för många timmar igår så hann inte blogga soooryyyy och sen fick jag litet sött besök på kvällen hihi!

Idag blev jag och Linnea bjudna på lunch för att vi är bäst! Jag fick sluta vid lunch, härligt! För då kunde vi inviga helgen med ett glas rötjut för mig och en stor stark för Linnea. underbart! Den bruden åker till Malta (hahaha nu tänkte jag skriva Kreta igen) på söndag så vi firade hennes semester lite i förtid!

Nu ska jag nog lägga mig och sova lite, för att bli laddad för en riktig myskväll med Robin! Vi ska nog kolla bio eller något annat gos!

Robin tittar på ett fiskeprogram nu där programledarna hela tiden säger "Titta va sur fisken är, titta vad sur han är" Och hur fan ser man det? Alla fiskar ser ju sura ut? Jag har aldrig sett en glad fisk?!

Är denna fisk glad eller sur? Svår fråga, NOT!

Ha en trevlig kväll!
PUSS!

Lisa Törmänen

Min älskade kusin har blivit uttagen som Luciakandidat! Kan säga att jag är en stolt bästakusin!

GRATTIS LISA!



Nu ska jag sova för att orka jobba en lång dag imorgon. PUSS

Onsdag heldag

Morgonen börjades med värmekudde och massage. Jag var levande död när jag gick dit klockan 8.00. Efter det begav jag mig till Tandläkaren. Efter tandläkaren blev det underbara mormor! Vi flyttade nästan det sista ur huset till lägenheten och jag är helt kär i hennes nya lya. Och att man ser att hon mår bra gör ju att man själv mår bra! Lovely! Vi åt även årets första julskinka, mums!

Lite bilder från hennes lägenhet.



Jag och Hampus på bild förra året tror jag det var eller?




PUSS PUSS MORMOR <3

Tisdagkväll

Efter en hel dags jobb satte jag mig på tåget till Göteborg, för att träffa världens bästa Nancy! Hon är värd det bästa, bara så ni vet! och oj vad jag älskar Göteborg! Vi satte hos på Vasastan, åt hamburgare och drack vin. Och oj så det skvallrades, himmelriket! Jag älskar skvaller :D och vin.. och Nancy :D

En positivare tjej finns nog inte, helt underbart! Träffade även min nya kärlek!


Missade nästan tåget tack vare denna underbaring. ååh vill ha!

En cool tjej på tåget hem som var fulltankad av positiv energi!

Måndagkväll

Tentakvällen firades stort med mycket god mat

.. Glada miner

..Goa drinkar

..Lite vin och massa god mat!

Sen sov jag lika bra som en prinsessa utan ärta under madrassen, och vaknade som en drottning!

Göttebörg!

Sitter nu på tåget till min underbara Nancy! Tjuvåker Alingsås-Gbg då mitt busskort endast gäller till Alingsås. BUS! Men snart blir det massa skvaller, kärleksprat och kladdkaka. Sinnes sugen på kladdkaka! Hepp ha de gött! Puss

Pust

Nu kan man riktigt andas ut och se fram emot en ledig vecka som inte är ledig! Det hade varit precis det jag behövde, eller kände för. Behövde behöver jag nog inte men vore rätt gött att bara shoppa upp lönen!

Tentan gick bra! Tror jag satte första frågan på 10 poäng och g är 15. och 5 poäng måste jag ha prickat in på resten. Jag hade mest koncentrerat mig på koncernredovisning vilket verkade vara rätt. Skönt!

Nu har vi precis ätit på mangos tillsammans med lite rödvin. Me like! Men nu ska jag sova, för upp och jobba imorgon, och sen NANCY!



ååh vad jag saknar den tjejen!

Puss på er!

LOVA MIG

Tenta idag, HÅLL TUMMARNA!

Fy!

Jag har sån inte lust att sitta och plugga. En dag kvar, kom igen en dag kvar! ORKA! Men hur mycket jag en upprepar så fastnar det inte. Jag känner att jag kan det jag tycker är viktigast, men vad spelar det för roll. Fasen Pauline GE INTE UPP!

Vädret suger också! och jag är sjuktsugen på att träna! Men hur kul är det att träna själv då?

Positiv tjeeej, i know!
Jag har gjort något med min framsida med, och nu vet ja inte hur ja ska ändra back..

Seriös i know

Jag är för tillfället jävligt seriös med allt som har med skolarbete att göra. MVG mitt i pannan på mig! Min hjärna och hjärta har också fått en tatuering med MVG. Jag är helt enkelt bäst på allt som har med koncernredovisning, revisiorer och lagar att göra. Fråga mig, jag vet!

Jag är en duktig tjej, som gör mina läxor! Sjukgymnasten har gett mig en läxa, att varje timma gå upp och vrida på skallen höger vänster upp ner, strescha lite, och lite annat. Jag har alltid gjort min läxa, än idag!

Men nu orkar jag inte vara seriös mer, jag är partysugen! Har pluggat sen åtta imorse förutom kissepromenixar med fidde och lite övningar, och mat och pissepaus för mig såklart. Känns som jag pluggat en evighet, och det är bara 4 timmar. whaaaat? och nu är det 4 timmar kvar tills jag ska va fyllechaffis! Hur lång tid kan egentligen 4 timmar vara?



Nee nu är de dags med en flaska i huvudet och vara död en minut. Appropå död, jag tog en liten sovpaus förrut med, hihi. och jäklar vilken djupsömn jag hade. Eller dröm eller något. Men jag kände verkligen när klockan ringde hur jag tog igenom mig olika stadier och bubblor tillbaka till verkligheten. FEMTON MINUTER! och jag blev skitpigg. Rätt läskigt att sova så djupt eller drömma. Appropå drömma så var det någon som vakna i natt och skrek "VA FAN ÄR KLOCKAN SJUUU?" Hahaha! Nee den är inte sju, lägg dig och sov tattare! :D Så kul!

PLUGG HEJ!

RSS 2.0