30 juni; En lunch i solen



Ny klänning!


Ganska jävla gött!


En liten parantes; fy satan va morgontrött jag blivit! Jag är levande död när det är meningen att vakna. Robin ringde 8 ggr imorse för att väcka mig vilket han lovat. 8 jävla gånger med mobilen på högsta volym och jag vaknar inte? Hur är det möjligt? Jag vaknar efter att väckarklockan ringt i 20 minuter. Puh! Måste bli ändring på detta!

Sitter tillsammans med fyra killar och bra musik i vardagsrummet.
Sundh: Men Lundh för helvete kom då!
Sundh: neeeeeeeeeeeeej de är ju två mot en
Ado: Jaa, men det är svårare med siktet
Ado: Jag siktade men ja sköt inte.
Lundh: Hårdheten får du trycka in och sen sikta

Hmmmmm tur jag har min cider!


29 juni; En kväll i Hjo

Med världens bästa syster!








Denna sjö var ta mig fan inte varm!  Men trevligt och hett var det annars!

29 juni; Certifiering placeringsrådgivning, check!

Satan i gatan va gött de va att se ett godkänt!

25 juni; Midsommar med vänner




Duktig tjej!



















Inte lite gött heller!


Tack för en grymt bra midsommar!




25 juni, midsommar hos farmor












24 juni; Midsommarafton


GRATTIS DENNIS!

Min och Robins midsommar tillsammans
















21 juni; Bowling
















Tisdag

Jobbade för fullt idag. Kul att Nordea för tillfället är Skövdes träffpunkt :) hade i snitt 25 i kö hela dagen. Men kunderna är fortfarande helt underbara!

När jag kom hem från jobbet stod maten lagad och det var så sjukt gött! Tack Robbis! och tvätten låg i maskinen. Helt underbart så det ska vara ju! Sen kom min syster över när jag lockade med lite småttochgott! :D

Så här trevlig var hon hihi :)




Lite försmak från bowlingen kommer mer imorgon, för nu ska jag sova, imorgon ska jag och Kristina jobba i Skara. Spännande! Samling 7.45! Nattis!





Partylördag

Kvällen blev det förfest och husaren med goa brudar! Vi spelade ett kortspel där några av reglerna var att göra masken, rulla runt, snurra runt m.m. så det blev lite träning. och på husaren shejkade vi rumporna av oss! Så jäkla kul kväll!


Maria gör masken


Lisa tar bort hickan



Jag orkar fan inte ändra bilderna. Jävla skithelvetesdator!

Idag har jag tränat med Elina T. Superskönt. Ne nu solsidan!

Champagnefrukost

Lördagen började med mina kollegor hos Albin med champagnefrukost. Champagne, ost, kex och massvis med jordgubbar!




Hmm

Hur kan en enda person förstöra så mycket?

Så jävla nöjda!

Idag var en stor dag för mig och Elina. Toknervösa var vi men taggade till tusen! Elina fick bästa förutsättningar med miljoner beröm om hennes arbete. Så himla kul och det är hon så värd! 9.30 startade vår presentation och avslutades med applåder och kramar, flertal nya bokningar, upp på Sverigenivå och jaaa helt sinnes. Elina, vi är fan bäst! Så jävla bra!



Efter jobbet fick jag 30 minuter massage, den satt inte fel kan jag ju lova! Ny bokad tid 13 juli. Göttkött!

Sen är Skövdekontoret privat, nummer ett också, det firas också! :D Förra månadens första plats firades på glädje med förrätt, varmrätt och efterrätt, undrar hur denna månaden firas? Så himla kul att ens arbete blir uppskattat! Jag älskar verkligen mitt jobb och mina kollegor!

Även en stor pussochkram till Linnsan som klarat två år av gymnasium. Underbara du! och en stor pussochkram till mamsen som fixar jobbet som regioninköpschef galant!

Kan inte bli mer nöjd i dagsläget! Firade detta med världens bästa föräldrar. De hade köpt en supersöt blomma till mig! Smultronblomma! och sen delade jag och mamma på en flaska vin, haha, och pappa en beer. Älskar Er!



Sen gjorde jag nog världens mest osmartaste sak nyss, höll på o somna, tänkte eh jag går och lägger mig, äter istället gamla pannkakor med glass och kaffe. KAFFE, hur dum är jag. Jaja nu kommer jag inte somna direkt iallafall! Men vad gör det!

Jag älskar mitt liv!


Nopsidopsi

Första dagen efter semestern avklarad. Skönt! Dock hade hjärnan inte kommit tillbaka ännu, men får hoppas den vaknar till imorgon, eller absolut onsdag för då är det bannemig en viktig dag! Eller morgon. Ska bli otroligt roligt!

Nu ska jag även börja på riktigt med mitt körkort till banken som Robban kallar det.

Tjolahopptjolahej, värt nej!




Studentbal 2011













Alla var så fantastiskt fina!

Amerikanska pannkakor

Snacka om att bryta nattens fasta helt perfekt. Glass, sirap och pannkakor. Mums! Nu är hela dagen räddad!



Robin jobbar dygnet idag så himla tråkigt när han inte är hemma! Men nu ska jag dricka upp kaffet, bädda sängen och sen är det bal och då får jag äntligen träffa Johanna! Saknad tjej!

Och det är min sista dag på semestern, och det känns gött! Saknar jobbet! Ledighet är visst inget för mig, fastän det varit jäkla gött! :D




RSS 2.0