Delto

Lite mer om fantastiska Tunisien utan den där jävla kycklingen som gjorde oss sjuka.

Vi började dagarna klockan 07.00 med en stor brakfrukost och sedan packa ihop våra prylar för att dra ner till stranden som låg några meter ner. Då menar jag bara några meter, lovely! Vi åkte Jetski som var grymt kul. Vi åkte även iväg på någon piratbåt till en flamingoö utan flamingos.



Robin lekte dödfisk nästan varje dag. Vi var helt mobilfria förutom två sms (ett till min pappa och ett till Robins mamma). Min engelska är tusentals gånger bättre än tunisiernas engelska, kors i tak i know!

Nästan varje kväll avslutade vi vid havet liggandes på varandras axlar och kikade på den fina fullmånen och alla tusentals stjärnor. Helt fantastiskt vackert och så romantiskt!

Vet inte vad jag ska ta upp mer, men jag kan sammanfatta resan med att den var helt underbar! Sol, värme, bad och massa kärlek!


Där ser ni den populära döda fisken. Vattnet var så salt så man kunde ligga på rygg och flyga utan att drunkna. men Robin valde att ligga på magen istället och flyta. Så underbart söt!

PUSS!

Päronsplitt

Fortsätter semesterresan här hemma eller inte. Solen skiner helt underbart ute och päronsplitt,en sitter fint i käften och här inne sitter jag och min man. Vi är sjuka! jävla matförgiftning! Ena stunden krampanfall och andra stunden har jag världens energi och mår jättebra! Tur att jag mår mer bra än dåligt, med Robin är det värre. Kanske beror på att vi har tvättid hihi!

Hade även en bra start i skolan, schemat var 13.15-16.00, men verkligenheten blev 13.20-13.40. Underbart! Så nu är vi lediga till måndag. Woho tycker vissa, men själv ska man jobba resten av veckan. Håller tummarna för att magen håller sig i schack och spelar efter mina regler och inte efter dennes egna.

Nu blir det tvättstugan sen en promenad kanske.
PUSS!




Africa


Det har varit en helt underbar vecka! 35-40 grader och sol varje dag, ibland några få moln. 27-28 grader i det turkosa havet.



Äckliga kameler som luktade anus.

Kan säga som så här, jag fick mastertitel i Skip-bo!


Ibakgrunden är vårt hotell



Min älskade neger!


och kan det bli en finare hemresa en i solnedgång?
PUSS!

Hejhopp

We are back!

Onway

Nu ser vi snart Sveriges sista landskap innan vi kliver in på flygplatsen. Busschaffören är urgo, har en flaska vatten som inte är okej utan det var tvunget att vara något mer i för att få med mig det på bussen, det är ju semester;) woho! Nu är det semester både från internet och mobilen! Lets go! Puss! Ps, vi kommer ha det så jävla bra! Ds WAKA WAKÀ ITS TIME FOR ÀFRICÀ

Tunisien

Nu om några få timmar så åker vi! Ska bli så kul! Men är så stressad. Medan Robin planerar en fiskeresa med hans vänner v.35 så cyklade jag och mamma iväg till maxi, och på den korta vägen så hann min BMW tappa trampan men det var en snäll pensionär som hjälpte till med detta stora problem för två unga flickor. Tack! Tänkte även hinna träna, men det hinner jag inte eftersom någon måste sköta hushållet.

Fick även tillbaka min telefon från min bror som jag tänkte ha under resan. Har försökt att få igång den, men lyckas inte. Tack för den! Så nu blir det att ta med Iphonen på resan och bara hoppas på att man inte kommer ut på nätet eller något sådant. Då blir det dyrt!

Ha det helt underbart här hemma nu! Lovar att tänka på er!
PUSS!

Redo

Precis upptinad efter en trevlig kväll på södermalms IP med Johanna. En bra match som slutade 2-2. Nu är allt nästan färdigpackat, bara sista inköpen imorgon som ska packas ner. Om 24 timmar sitter vi på flyget och om ca 28 timmar går vi av flyget och ut i värmen! Hallelujaa!

Vi tänkte även ha en mobilfri vecka. Hur kommer detta gå, min älskade ipååån får stanna hemma och jag tar med min gamla sony för att kunna spela musik. Annars helt mobilfritt! Går ju inte ligga på beachen, med en drink i handen och underbart sällskap utan lite musik?

Nu ska jag gosa ner mig i Robins varma famn och bara njuta av att vi älskar varandra och ska ha en helt underbar vecka tillsammans, bara du och jag!

PUSS!

Mummaa

Snabb uppdatering om tunisien från Nancy.
  • 35 - 40 grader varje dag
Mer behöver jag inte säga!
Pusshej!

Tant

Inatt hade jag och Minna ett väldigt givande samtal. Det går utför nu! Jag går inte in på detaljer, men man är inte 18 år längre.

Så idag gick tant upp klockan sju och började tvätta. Sen tog tant en kopp te på balkongen och nu ska tant snart koka morgonkaffer, eller om tant ska sova igen. Tant får se.


"hihihihi du är roligt" så sött! <3


Haha!

Nu ska tant sova! God natt

MinnaLind

Nu sitter vi här med varsitt glas vin, nyfärgade fransar och happyhumor. Ikväll funderar vi starkt på att gå till taket på bogrens, kanske kanske inte, vemvet.

Någon sa precis "Han skulle jag kunna betala för att ligga med" men jag har lovat den personen att inte säga vem det var.

Var föresten och kollade mammas och pappas stuga förrut, tummen upp för den! Lätt fäääst där nästa sommar och DU är bjuden! Ha en grym kväll!
PUSS!

Tack Tack Tack!

Igår bjöd jag och Linnea på en jättegod tårta för att tacka för denna grymma sommar på nordea! Och jösses vilken uppvaktning vi fick! och vilka komplimanger! Vi bara satt där med världens leende och fick ta emot! Vi fick även en massa gåvor. Stor gympabag, spargrisar, godis, salladsskål, biobiljetter, paraply, handduk, jaa ja kan fortsätta! Jag är toknöjd med denna sommar! TACK!

Efter en underbar dag på jobbet så kom Maria och Lisa över på en spakväll som blev en filmkväll. Mys!

(Skålen med nachos i är salladsskålen från Nordea)

Debut

Tänk vad jag har lärt Linn genom alla hennes 16 underbara år. Hon har redan gjort sin debut i Skövdecityselitlag. Måste erkänna, hon är grym! Min syster är den bästa systern som finns!


Puss på henne!

whaaat

Börjar bli jääävligt trött på alla olika teorier och svar kompetenta människor ger mig. Vem ska man lita på? Vad ska jag göra? och hur fan blir jag av med smärtan? Tröttheten?

Nu kommer snart Robin, och då ska vi käka lite, sen kanske packa om inte Robin trotsar och besöker gymmet istället. hihi, sen ska vi kolla när min syster gör A-lagsdebut i idrottshallen klockan sju!

Heja heja!

Bébe

Precis hemkommen från en trevlig kväll hos Josefine. Eftermiddagen startade riktigt tråkigt, då Minna krockade med bilen. Becca fick telefonsamtal "Becca, ring Pauline och säg att ni får ta egen bil, jag har krockat" gånger två. Så jag tog löpet, hämtade bilen, gasade iväg och plockade upp Becca, för att sedan leta efter Minna. Vi hittade inte Minna men vi hittade väring. Som tur var gick allt bra med Minna men inte med själva bettan. Men huvudsaken är att Minna klarade sig bra!

Hos Josefine bjöds det på en underbar bebis, mycket god tacos, väldigt trevligt sällskap och en svartsjuk vovve. Tänk när jag och Robin får en liten bébe.

Olivia fick en tunga av mig och jag fick en av henne, en riktig härmis!


Haha hunden tog gymmet

Tack för en trevlig kväll!
PUSS&KRAM

RSS 2.0