Runkeeper- new personal records

Nu är jag en nöjd och glad tjej! Superglad! Förutom jobb och lite plugg har jag varit ute och rört på mig! Det var två veckor sen sist (-måndag) och jag är toknöjd! Efter 3.40 km, (ja vet kort, men bra början) och ett styrkepass efteråt är jag helt färdig!

Men nu har jag duschat och käkat två ägg, så nu måste jag plugga!

Jag har laddat ner en superbra app på mobilen som visar vilken väg man sprungit, hur långt och vilken tid. Kul, för nu kan jag utmana mig själv!

P&K hade jag fått av min PV nu! ;)


Vår lag!

Mamma är vår gud. Hennes ord är vår lag för tillfället! hihi, ne men efter lite småändringar och klargöranden har hon godkänt vår teori. GULD!

Vi börjar se slutet på exjobbet!

Robin borde även åka på ett kockstryk! Jag har träningsvärk överallt! haha :D ne, de är gött! Love you!

Nu ska jag fixa lite mer på empirin, sen är en 8 timmars arbetsdag och en 6 timmars pluggdag över!

Puss puss!

Måndag

Nu har jag omvandlats till rödsvart. Känns helt ok än sålänge, förutom alla jävla äckliga spindlar på läktarn! Målen rullade in för rätt lag och min bror fick mycket speltid! Ungefär som min tid som fotbollsstjärna! ;)

Efter rödsvarta vinsten, kikade vi på vårt föredetta lag, rödvit. De förlora i slutminuten, SURT! direkt efter det satte jag mig på Rådhuset med Maria och Anna, supermys! Skvaller är kul!

Nu ska jag plugga! Sen imorgon är det jobb igen! :D

Denna veckan kommer även vara förvirrande. Vadå vara ledig en måndag liksom? Jag kommer tro att det är måndag imorgon och sedan blir det fel hela veckan!

Puss!



Påska

Påskhelgen har varit i världsklass! Torsdag kom Robin hem, lovely!

Fredag och lördag har jag och Elina pluggat klockan åtta.nollnoll till tolv! Fatta va bra vi är! ;D Mindre än en månad kvar till det ska vara inlämnat! Fantastiskt! och lite mer än en månad till examen!!

Fredag var vi på påsklunch i Tibro, lördag var vi hos Inga och Micke på lite partaj och god mat! och igår firade vi farmor som fyllt år med ännu mer mat!




Påskafton = party! Älskar mitt linne! Träffade på så många jag har saknat i lördags, helt underbart! Nu är jag full med kompisenergi igen!

Pluggat tillsammans med min feta vän lagbok!


Igår hade jag myskväll med Robin! Vi (eller han) kollade film, jag somna, mysig tjej! haha! Men tyvärr ingen skräll! Men kul att se slutet iallafall! Denna dagen har börjat med en stor frukost på balkongen! Älskar mitt hjärta!

Hoppas ni med haft det bra!


Whatever! ;)

Snart kommer Robin hem, och då kommer han bli totalt vansinnig! Ooopsi, inte meningen! Men va fan gör de, han blir ju glad sen igen! Häromdagen plockade jag och Elina ner mina sommarkläder och skor. och nu ligger allt på golvet istället för nerpackad. jävligt intelligent av mig, ja vet! men jag kunde inte låta bli! Det är ju helt fantastisk ute!

Har haft en suverän dag på jobbet och jag känner att det verkligen är rätt. jag stortrivs! Jag kommer även ha världens bästa påsk efter allas önskningar! Det hoppas vi på! och det kommer det bli, för det är mina val! ;)

Efter ett påskägg och massa glad påsk, träffade jag en brun Elina. Vi satte oss på hennes balkong med bananolja, och solen gick i moln, vi pluggade och när vi skulle traska vidare, då passade solen på att komma fram. nice! Så vi satte oss med Nancy och Maria på Rådhuset. Supermys!

Jag älskar påsk, för då kommer alla hem! Önskar att påsken var längre så jag hann träffa alla! Men ska bli så kul på lördag!

Ibland måste man bara glömma och förlåta.



puss på er mina vänner!

Sova som en drottning

Nu är jag förbaskat nöjd över mig själv! Suttit ner och pluggat i flera timmar utan avbrott och det känns riktigt bra. Kollade på klockan och då var den redan halv tolv. Puh blir en kort natt för de som inte är lediga i morgon;) men kan somna med en bra känsla i magen att examensjobbet snart är färdigt! Vi är helt klart bässågade kan ni allt ta o komma ihåg! Puss och god natt! :D

Pricken över i:et

är ju ändå att vattenledningen är avstängd vilket betyder att jag inte får kissa innan 6.00 imorgon. Jo får får jag väl, men jag får inte spola. Inte dricka färskt vatten ur kranen, utan jag har ställt vatten i kylen och hur gött är de egentligen då? haha, jag får inte duscha. Hmm inte laga mat och inte städa. Det var ju tur! ;)

Om du ska ljuga för mig, kan du dra åt skogen.

Nu ska jag skita i omvärlden och läsa Fordran och skuld. Den boken kommer iallafall inte lura mig! Hoppas jag! Ne, jag ska vara lycklig som har så många fina i min närhet. En persons tankar och idéer ska inte förstöra! Men jag har ju själv valt att umgås med personen så lite får jag skylla mig själv.

Träffade den nya kollegan idag! kommer bli riktigt bra! Fick även ett nytt projekt! Kul! :D

Ha det toppen! Snart är de påsk och mina underbaringar ska vara små kärringar, eller nee kycklingar! Med bajsrumpa! Så åk och kolla på dem, på torsdag hela dagen, stora ICA i Tibro. Jajamän ;)

Kvack kvack! / M & L ;)

Till alla brudar

La fayette

Flervåningsvaruhus! Lugn brudar, det fanns även källarplan!




Och ett helt plan med bara skor!


Måste besökas!


Parisienne

Paris är en stad som bara måste besökas. Vi har tagit oss runt Paris med fötterna, fredagen vandrades det ca 40000 steg, igår 25000 steg. Bilder har tagits i hundratal, och mamma har lagt ut det jättefint, kolla där mer än gärna! Arja.blogg.se Mamma som även agerade Nurse på turen till Frankfurt! hihi

Uppladdning på landvetter i torsdags


Promenadskor






















Kö för att flyga upp i luften från Paris


Tack för en underbar helg världens bästa familj!

Arbetsmarknadsdag

på högskolan i Skövde










Bankett på kvällen med bland annat Talangvinnaren 2009




Ca va

Ca va bien merci! Avslutar min arbetsvecka på tre dagar och 30 arbetstimmar. Sä nu känner jaf mig värd semester! Paris kommer bli grymt! Byyye

Saknad..



HEMSK SAK

Blev övertid idag igen på jobbet, men vad gör det när jag stortrivs! Imorgon ska jag, Elina och Fredrik vara på högskolan hela dagen. Ni är självklart välkomna fram, vore superroligt! Var inte rädda! 

Efter arbetsdagen sprang jag hem, satte i en maskin tvätt, lagade mat, åt mat plus gjorde matlåda, sprang ner i tvätten, hängde upp tvätten, sprang till arenan, svettades, kollade en tråkig handbollsmatch med sällskap i världsklass, sprang hem, plockade upp tvätten i lägenheten, Nathalie kom och hälsade på, vi gick ut och gick, träffade underbara Fidde, Nathalie köpte godis, jag gick hem, pluggade två sekunder, och nu sitter jag här.

Chips och dip, mums! Maria och Lisa på handbollsmatchen som jag redan förövrigt glömt resultatet på.

Jag har även agerat modell idag. Blev blind av alla blixtar, var inte riktigt min grej. men med lite retush, så why not.

Hände även en hemsk sak idag, jag har fortfarande ont i magen. När jag och Marcus gick till studion, var det en dam som ramlade ut i vägen, eller flög ut i vägen och blev liggandes. ååhh, har sån ångest att jag inte stannade och hjälpte henne, fast hon hade två händiga män som hjälpte henne. Men känner mig ändå så dum då. Hoppas att allt gick bra för henne iallafall trots lite skrubsår.

Lilla Mimmi

Nathalie har skaffat ett tillskott till familjen! så sööööt!






och Nathalie är inte teknisk! hihi men jag gillar dig ändå!

22 år

ung blir mitt hjärta imorgon! Jag kommer ihåg första födelsedagen jag fick vara med att fira med honom. En månad hade vi träffats då. Nervöööst! Grattis i förskott baby! Du är mitt allt!


Som ett litet barn, haha

Bilder från lördags





RSS 2.0