Vill somna och vakna imorgon

åååh bara problem :D
åt nyss frukost, PAN PIZZA :D Muums! så jävla gött, tog en tugga och trodde ja skulle dö, fick sån jävla kramp i magen. Men som tur va hade jag robban i tele och han fick mgi o fortsätta äta tillslut efter ett toa besök så försvann magvärken och nu är jag hungrig igen! Tack så jättemycket Inga för att du gick och köpte mat åt mig, guld värt! <3
Vågar jag äta igen?hmmm.. måste bädda med.. trååååkigt..

Klockan går så jävla fort.. robin åkte nyss och nu är kl redan halv 11.. saknar dig redan juu!!
Lägga mig o sova snart och hoppas på att man vaknar pigg och kry imorgon!

Men jag har iallafall rensat ut precis allt i kroppen. de är en sak som är säker.. och de där 2 kilona ja hade gått upp för någon vecka sen är garanterat borta kan jag säga..

Puss och godnatt!!

:(

Så himla ledsen på mig själv nu.. vill så gärna bli frisk och kunna åka med Robin till skåne idag.. Men hinner inte de nu när han ska åka :( skulle nog inte klara en så lång bilresa nu heller.. är magsjukk... :/


Vit

Nu har dagen blivit vit igen :) Var precis på stan och shoppade lite :) Då känns det alltid lite bättre. men blev arg nu för jävla gardinhelvetena passa inte.. blir tokig. trodde jag gjorde världens kap. men men..

Robin är och gör sig brun. Men jag tycker han är fin som han är <3
Hans mamma var nyss här, de hade med sig STORA bakelser, mumma och jag hade gjort paj igen :) och vi hade gjort lasagne <3

Ikväll väntas förhoppningsvis utgång  :) Himla kul och träffa massa folk igen! Var ett tag sen man var ute..
Eller så får det bli en skön kväll hemma :) Mys det med!

Funderar på att eventuellt åka med Robin till skåneland i morgon då snön redan är borta där :) Men har handledning på tisdagen.. men ska kika med my groupy. Vore skönt att få vara mer med Robin när man inte är så stabil..

Kanske Hampus kan låna lägenheten denna gång? ;D

Blev också väckta av plogbilen 04.30 imorses när de tog bort all snö, men va gör de, de snöar ju mer ändå. haha att de inte tar sluuut :O

Vi somnade för övrigt halv 9 igår kväll, Robin var så trött att han somnade framför tv:n och ändå sa han att han inte var trött.. hmm hur går det ihop? :O haha
Jag vaknade vid 23 och var sketpigg, och även kl 1, 3 och halv 5. Verkligen jättepigg, Robin blev lite smått arg :D Inge kul o bli väckt mitt i natten haha. men det tyckte jag var kul! ;) Men han gosade ner mig i sängen och krama mig hårt så då somnade jag igen efter att bytt lite plats hit och dit :) hihi!

Sen vaknade vi klockan 9 och då var jag tröööött! Robban pigg :D så de blev tvärtom :D Men vi gick upp och åt en good frukost :) och massa morgonmys!!

Älskar honom!

:'(

Läste precis min systers blogg. Det gick från vitt till svart. Nu sitter jag här med många tårar och tänker.
Morfar du är verkligen saknad! <3 Utan dig så är man inte hel, så är det bara. och mormor som är ensam.. :(
Usch.. vill verkligen inte inse att du aldrig kommer tillbaka till oss. Det känns fortfarande som att du är hos mormor. Hela januari månad är typ bortglömd.. inte mycket minne ifrån den.. och på ett sätt vill jag inte det. jag vill inte minnas att du försvann från oss :( Men ändå vill jag minnas den fina stunden man fick vara hos dig, den fina begravningen och det andra som var så fint. Hittade en riktigt härlig bild på dig och mormor, när ni höll handen. :')

Snälla, väck oss ur denna marddröm.

Jag älskar dig och kommer alltid att älska dig, du kommer alltid finnas i våra hjärtan! En stor plats kommer du alltid att ha.

Minä rakastan sinua! <3


Wiii!

Inte lång tid kvar nu tills det plingar på dörren! :) Pirrar i magen!
Så glad att du kommer hem igen! <3

Farmor var här nyss, stackare kommer aldrig hit utan att få arbeta. Men hon fick mycket god paj och vaniljsås, som det sedan var mögel i :O :O :O USCH! Men pajen var mycket god! :) Kaffet med för den delen!

Fått mycket gjort idag, allt utom plugg :P
Solat, handlat, tvättat, vikt tvätt, plockat i ordning, kan fortsättaaa :D

Saknar lilla Alicee juu!! :D Josse, ska vi sno vovven ellee??
Jag är på!

Ha en underbar helg! Det kommer jag i allafall ha! :D
Hoppas på utgång imorgon med!! :)

PUSS!

Happy!

Jag är GLAD OCH LYCKLIG!
Ett litet pirr i magen! :D

Kan det vara gårdagens impulsshopping kl 20.45? Eller kan det vara att man får ett hemligt sällskap sådär kring 17 tiden? Hmm hmm

Jag köpte iallafall en skinnjacka igår! Jag gillar väldigt mycket! Sen en randig t-shirt som var riktigt härlig samt ett armband. Gick in på handelsbankens hemsida checkade kontot och insåg att det fanns på tok för mycket pengar där. Pengar på kontot? HAllååå de går ju inte.. Sen kollade jag lönen från Nordea, vilket var det dubbla än vad jag trodde! The rich bitch is baack! Iallafall i helgen, sen på måndag så brukar nästintill allt vara slut.. Väntar på att få april hyran så man kan betala den direkt.. Mars är redan betald sen feb..

Nu ska jag läsa ut den underbara boken tillsammans med kaffeeee :D
Sen lunch  = Lax så ja blir lite smart.. kan vara svårt, men ska försöka! Behöver massa lax i helgen för att kunna slå robin i Skip-bo, fast det brukar i och för sig inte vara så svårt.. de är dam som är lite mer klurigt! well well :D

Och sen kommer världens underbaraste och bästa pojkvän hem! Lyyyyycklig!
då blir det tradition = AW.


LOVE / P

Soumi

Yes, matchen i morse var ju katastrofal!
Precis så sverige brukar vara i hockey ;) Men som sagt så körde finland kompisspel då de lät sverige få en extra vilodag, de hade nog behövt några till om man ser till deras spel i morse.
Hade hoppats att finland skulle kört över sverige i finalen, men de är ju kört då sverige åkt UT! well well, lifes go on! För att Finland kommer ta os guld lallalaaaa :D

Riktigt go dag idag! :)
Hockeymorgon, skola 10.15-12.00, hälsa på Josse och Alice.. Alice är så söööööööt! :D Lite kär eller, hade dock jäävligt vassa tänder! Men guud så söt! Sen gick vi till arenan där jag träffade pappa <3 och vi tränade! Han sprang en mil, jag sprang 2.5 km och var helt död plus gym. hahaha! Blir nog inget göteborgsvarv för mig på lääänge!
Lite för klen!

Efter dusch så kom mamma <3 Vi åt tacopaj, pratade, tog ett glas vin och fixade slingor på mig :) SOMMMAAAR ge mig! Mycket mysigt!






En mycket bra dag helt enkelt! :) Denna skulle avslutats med Josse, men fick dissen där,
och sen med Sofie haha men fick även dissen där.. Men helt förståeligt då det är februari och ingen direkt pigg månad. Inte heller när man jobbar och inte sover om nätterna.

Så nu sitter jag här med ett glas vin, ett pirr i magen och ska kika på halv 8 hos mig och bara mysa och njuta!

PUSS på er!

Tår

Skolan var bra, men som vanligt blir jag så jäävla trött!
Men vi blev nästan klara med arbetet och ska fixa de sista efter handledningen på tisdag. annars efter morgondagens föreläsning (10-12) så är vi lediga i en hel vecka förutom handledningen då. Det är väldigt skönt.. då jag inte känner mig så himla stabil idag..

När jag jobbar och pluggat så mkt som jag har gjort de senaste blir jag väldigt trött, dåligt minne blablabla.. och väldigt ledsen.. Nu är ett tillfälle man inte vill vara ensam.. Men de är bara att acceptera och snart ska man sova och vaknar då förhoppningsvis pigg och glad.

Mia och Klara var riktigt roliga att se på när jag åt mat.. Men efter jag ätit tacosen så gjorde jag tacopaj på resten som fanns kvar.. Vilket betyder att vilan inte varade så länge. Men jag gillar inte att ta det lugnt, för tänker så himla mycket då.

Mormor ringde precis, vilket gör att man saknar morfar så himla mycket. Hon hade fidde igen, men hoppas hon inte är allergisk så hon mår dåligt.. så jag hoppas hon tänker på sig själv och har fidde för att hon ska slippa känna att hon är ensam och har någon att gå ut och gå med och prata med. Fastän Fidde kanske inte svarar så lyssnar han ändå och är en väldig glädjespridare.

jaja, snart fredag! :)
Helgen börjar redan imorgon med Josse. Hoppas på ett glas vin och massa tjöt.

God natt!
Puss

Mys!

Kvällen skulle ägnats åt volleyboll, men jag orkar helt enkelt inte.
Hadet varit himla roligt!

Istället blir det tacos, MUMS! och filmen "Mia och Klara" hur goa tjejer som helst! Den satt redan i tvn så det var en riktigt bra överaskning, annars skulle ja kikat på någon annan film som jag inte alls egentligen var så sugen på. så jag blev superglad!

Och massa ljus tända ! :)


Love!

Grattis till mamma och pappa som varit gifta i 12 år idag! :)

Deras bröllop skulle vara hemligt, men när vi kom hem därifrån så var huset fullt med folk och det stod en skylt utanför "Nygifta" :) Så det blev inte så hemligt! hihi

Älskar er världens bästa föräldrar!

dilligaf

mmh, va betyder det?
Det kan ni fundera över!

Do I look like I give a fuck :D De ni!




Swe

Goddaag!

Gick upp 6.30, skulle väcka herr hockeyfjant kl 6, men de gick inte riktigt. Jag orka helt enkelt inte då. Men halv 7 så, jaaa ja va uppe :D
Då började jag PLUGGA!! och jag läste massa och kände att de gick in.. hur är detta möjligt?
Men skönt. Hockeyn gick på tv:n i bakgrunden men eftersom jag har världens största tv och inte hade några linser i så såg jag inte allt för mycket. och tur var väl det! Skitmatch. Men det är redan glömt som tur är! :)

Somnade igen halv 9 och sov till 9 då jag gick upp och gjorde iordning mig för att sedan springa iväg till skolan.
det var bara -20 idag. Brrr! Skola 10-12 sen lunch och grupparbete. Nu är jag hemma! Men är sjuuukt trött.
Skulle gått på spinning med fröken träningsnarkoman. men jag känner att jag helt enkelt inte orkar. Det är även volleyboll halv 7 men jag är helt lam. Så får se hur det blir med det. Kanske kan behöva vila lite också men det är ju ett stort problem i min skalle.

Så nu ska jag viiiiiiiiiiila! :D Sova middag, är fasen inte lätt att bli gammal.
De håller på och flyttas här i huset också, och det känns som att någon snart kommer att ramla ner i mitt knä. men men va gör de. alltid trevligt med sällskap :)

Ha en underbar dag!!

J

HAHA! Josse finns på youtube!

http://www.youtube.com/watch?v=rLdQ3UhLoD4&feature=PlayList&p=CF6ABCC00FD47A18&playnext=1&playnext_from=PL&index=18

Who care?

Okej, update!

Denna toptrimslösning är enbart till för dem som kör Robins sett. Alltså om man vill öka i vikt.
Muskler eller fett who care?

Denna diet ska jag genast sluta med! Vågen visade plus två kilo på en jävla vecka!
Ofta jag kan producera så mycket muskler. Robin, släng dig i väggen!
Muskelberget Pauline! I KNOW!

Jag tror absolut inte att det är allt socker och fett som satt sig runt alla kärl och börjar täppa till, och jag tror absolut inte att det är socker och fett som satt sig på magen! och börjar dölja mina underbara rutor! Nej nej.. Jag tror definitivt att man kan bygga muskler utan att träna! Vad annars är de två kilona liksom?

Så nu ska jag ta och slänga detta enstaka stackars underbara älskade godis som jag har kvar och gå till mataffären och köpa lessfat! För jag vill inte ha mer muskler! Det är bara pinsamt för älskaren längre ner i landet om jag blir ännu starkare. Så att han absolut inte har någon chans. För i dagens läge tar jag honom med mitt lillfinger.

Så! Puss och hej från ert kära muskelberg!!
:)

Toptrim

Hej hej everyone!

Nu är jobbet avklarat och jag väntar mig en LUGN vecka!
Bara grupparbete och för det mesta hemma studier. Inget jobb planerat.
Men jag har 100 sidor att läsa ut ikväll och det är såååååå kul!

Så istället för att läsa så ska jag träna med Soffipropp! De bra! Magrutorna kommer igen förhoppningsvis efter denna helgs alla onyttigheter.

För er som vill komma i topptrim så har jag ett bra tips på uppladdning.
Den funkar för mig iallafall så hoppas den kanske funkar för dig också.
2 dl fil och en hel banan, köra några varv i mixern och pangpoff så har du en smoothie. MUMS!
Till smoothie ska det vara några nappar, lite sura godisbitar och kanske någon choklad. Toppningen av det hela är självklart kaffe. Så nu har du både lite banan, massa socker och koffein i blodet och du kan köra järnet!
Du orkar länge och vilken kraft du får. Oj oj oj!

Lycka till!
Jag säger bara BEACH 2010!!! :D

Tack för mig!
PUSSAR

RSS 2.0