NATTIS

Nu är det första utkastet inlämnat till Fredrik. Nu gäller det bara att hålla tummarna för att det är bra!



Nu orkar jag inte plugga mera, utan ska mysa ner mig hos världens underbaraste! Det är föresten världens bombhav här. Bom bom bom! och pang!
hihi

PUSS!

Jag orkar bara inte! och jag får inte!

Jag tror jag håller på att bli sjuk! Ställde klockan på 7.30 imorse men kom inte upp förräns nio, åt frukost satte mig med boken och klarade inte hålla ögonen öppna. Gick och la mig, vaknade elva. Tvingade mig upp och läste några sidor, sen helt slut.

Jag är jävligt känslig i kroppen, såsom armar och rygg ömmar. näsan täppt och huvudet hänger inte med, eller de kanske de inte gör annars heller, men nu är de helt väck iallafall haha. och jag får inte bli sjuk nu för på torsdag åker jag med mina godingar till Stockholm!



Ska försöka skriva klart en uppgift och sen ska jag nog ta mig tusan lägga mig och sova.

JAG ÄR FRISK, JAG ÄR FRISK, JAG ÄR FRISK så ska jag tänka!

Boven i dramat var min älskade pappa

På Lingonberget fann jag vår stjärna. Den hade pappa plockat med sig en gång, han skulle bara laga den men jag fick aldrig tillbaka den kom vi fram till. Julgardinerna är fortfarande efterlysta!

Så nu är det riktig julstämning (förutom jävla gardiner)


FARLIGT

Snooe

Tog endast en halv timma att få ut Robins älskade bil.

Den älskade bilen tog oss ända upp till Lingonberget där det var ännu mer snö och massa julmys inomhus. och bastu! Bastu är nog det bästa som finns när det är kallt ute! Fick även min pepparkaksdeg. Tänk att mamma kan läsa mina tankar sådär :)





Tomtar tomtar, miljoner tomtar

Men vart fan är julstjärnan och gardinerna? Vart har jag gömt dem? Måste vara ett förjävla bra gömställe. Jag är sugen på pepparkaksdeg också!



Nu blir det plugg, sen Core och Yoga! :)

Nu är det nästan 1 månad kvar till nyår, och vad fan händer på nyår?

Oj vad snö det är ute! Det tråkiga med snö är att man måste gå såna omvägar hela tiden. Finns bara en väg att gå genom kyrkoparken och de är den absolut längsta. Puh livet är inte alltid lätt! 

Och vem fan har snott våra julgardiner och julstjärna? De är helt borta! Snälla erkänn du som snott dem! Ja vet att de va jääävligt fina men man tar inte andras grejjer! VEM ÄR DU?



Ne nu får jag väl gå ner på stan och köpa NYA jävla gardiner. Tack för den!

Vintertid

Sitter nu i skolan och fixar grupparbete, härligt jobbat!

Kan säga som så här. Idag var det inte sommar ute! svinkallt!

Robins vinterbil




Världens finaste!


Killar är verkligen inte som man tror

De är mycket värre! Det jag fått höra i en två timmars lång bilresa i snöstorm är inte vackert! haha! Usch! Skulle inte vilja vara Banana idag och städa efter dessa killar. och fy tusan vad de stank av dem. Inte nyktert alltså!

En kommentar "Asså om vi skulle köra i diket nu och ända sättet var att värma sig, var genom sex, då hade du varit jävlare mig varm Pauline". Hahahahhaa! Klockren!

Har även konstaterat att jag inte är för gammal för tvådagars, för idag mår jag toppen! Bättre än bäst nästan! Underbart!






Första advent!


Och Lisa kommer bli Sveriges vackraste tärna! :)

Andradagsfesten

Efter massa shopping i älskade Örebro så tog vi första klunken av cidern vilket inte var det godaste jag druckit efter en hård fredagskväll! Men det slank ner med en massa godis bredvid! Vi gick vidare till Anton och Jonas, och sedan till VIP entren. Älskar VIP, vem gör inte de. Var dock världens kö där med men vi fick gå vid sidan om och gå före den kön också! TACK KRILLE!

Vi shejkade ass och huvud hela natten lång! Och åkte isbana hem!




Anton och Jonas julpynt

Finnarna skruvade ihop bordet

Detta underverk gjorde jag och Henke igår. Visst är vi bra?


Sofie har redan kört igång med dansen


Pic..

Visakortet brann upp och påsarna rullade in! Härligt! Så det ska vara! Julklappar? ehm, njaa inte riktigt! Men en sak till Robin och en sak till Linn så inte bara till mig!

Nu sitter jag och lyssnar på gårdagens idolbidrag och äter upp vårt godis medan Soffipropp pratar i telefonen! Godis är förjävla gott, vet ni de?

Snart är det fest igen! Och jag är bakis! Jag klarar inte dubbeldagarsfestande haha!  Men det kommer bli grymt ikväll! Kvällen startar här hos Sofie, för att sedan dra till Anton och sedan till V.I.P entreen på Frimis! ME LOVE!

hahahaha ett äkta leende på mig där!


Soffsi är chockad!


Ne nu ska jag korka upp! Ha en grym kväll!
PUSS!

Jag har aldrig fel, en gång trodde jag det, men det var fel.

Ingen i Sofies lägenhet är pigg för tillfället! Undrar om det är lägenheten som gör alla så trötta? Eller inte!! Var en grym kväll igår! och jag är inte taggad att plugga nu men sen är det shopping som gäller! Visakortet ska glöda och julklappar ska inhandlas!

Åh Sofie var så elak i natt! Hon satte på en sawreplik på ifånen mot mitt öra och skrämmer livet ur mig. "Hey, i wanna play a game". jag skulle tagit med clownen och lagt den på henne!




Och där blev han ulvare

Välkommen till klubben...

.... Hampus Johansson, ny från Skövde AIK/Vreten.
- Tackar.

Du byter nu rödvitt till rödsvart. Ett beslut som vi i klubben är mycket glada för. Hur gick dina tankegångar kring klubbytet?
- Jag kände att steget till div 1 och A-lagsspel med SAIK var ett litet för stort steg att ta i dagsläget och spel i div. 6 med Vreten var aningen för lågt. Spel i div 4 och Ulvåker passar mig som handsken. Dessutom är jag bekant med några i laget sedan tidigare, bl.a. Oskar Mårtensson.

För den oinvigde kan vi meddela att din far, Stefan "Stisse" Johansson, är en känd SAIK-profil. Hur mottogs beskedet hemma vid köksbordet att du skulle skriva på för Ulvarna?
- Det var lugnt faktiskt.

Så klubbytet betyder alltså inte husflytt?
- Absolut inte!
Beskriv dig själv med som fotbollsspelare?

- Jag spelar gärna centralt på mittfältet, såväl i defensiv som offensiv position. Det jag kan bidra med är ett vårdat passningsspel och en förmåga att hålla i bollen när det behövs. Det jag kan utveckla är den kroppsliga förmågan, dvs. några mer kilo på kroppen som jag kan använda i närkamperna.

Vad har du för mål med säsongen 2011?
- Ta en plats i startelvan.

Vi från klubben önskar Ulvarnas första nyförvärv inför 2011 välkommen. När undertecknad har sett Hampus i aktion så har tankar gått till Malmö FF:s Daniel "sidleds-Danne" Andersson. Alltid vårdad med bollen, gör alltid sitt jobb, en lagspelare ut i fingertopparna. Detta bådar gott för framtiden!

"Ulvåkersif.se"

RSS 2.0