Spåkulan


"Du tänker för mycket på din ålder. Lyssna inte på olyckskorparna. Kärleken bryr sig inte om ålder."

Mycket tänkvärt, haha!! Spåkulan gör det igen!

...

Ibland tror man att man känner en person innan och utan. Men ibland har man också väldigt fel. Inte konstigt att man har svårt att lita på människor.

Men vad vore världen om man kunde lita på allt och alla?

FINLAND

Precis varit ute på en skönt promenad i solen med Nancy och nu är boken utläst. Tentaångest för imorgon? Nej, för det känns inte som det är imorgon, känns som jag har hur lång tid som helst på mig att plugga. har jag? nej.

HAHAHA! Fy fan! Detta bjudet jag på! Sofiefan filmade från utekvällen i lördags och muppar med mig! HAHA Fy fan . Fjortistjejer på staaaan. Vi ska göra Finland! ;)



Skänker massa tankar och kramar till Felicia och hennes nära <3 Ni kommer klara det här!

<3

Morfars födelsedag!

Nu är jag fullärd, fråga mig vad som inom associationsrätt och jag kan svaret! NOT! Satt i skolan 8.30- 12 och sedan hem och fortsätta plugga. Har läst 160 sidor idag, 10 sidor kvar sen är boken utläst. Legat på balkongen, är inte det underbart? Älskade sol! Vaknade av dreggel på handen och märkte då att jag somnat, att boken är så intressant alltså! :D

Imorgon är det tenta, KUL. Längtar riktigt alltså. Men rätt skönt imorgon kväll då man får vila lite, för att kliva upp tidigt på onsdag och börja med fredagens tenta. Jobbar på onsdag också, fast bara 2 timmar här i skövde, rätt gött!

Idag är det morfars födelsedag. GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MORFAR, om du läser det här! Känns konstigt att inte kunna ringa och sjunga Baljononeavaa. Men jag hoppas att du blir firad massa i himlen, med både tårta och champanj. Undrar egentligen hur du har det. Förstår fortfarande inte att du är borta, har förträngt det nu det senaste. och inte hunnit/velat tänka för att inte bli ledsen. Usch, nu blev det jobbigt. stor klump i magen och halsen. Men man får vara ledsen. Jag älskar dig Morfar! och du är verkligen saknad! <3


Här fyllde du 70 år, tänk det var inte längesen. och du, eller jag mena alla, hade så fantastiskt roligt! Oförglömlig dag! GRATTIS Morfar!
<3

Victory

Min syster och laget tog idag guld. Yeeej! I Hallsberg. Skitkul och jag hoppas att hon kommer med bucklan snart, jag har redan gjort plats för den i vitrinskåpet :) Sverige vann även över tjeckien! och Linnea blev utsedd till att vara bäst. Riktigt kul att kolla på.

Nu ska jag värma en varm kopp te, då jag nu istället för att svettas, fryser efter iprenen. Så ska bli gott med en kopp te, och en halstablett i. brr starkt, men tur att jag är hård!!


Sitter här och spänner mig, haha. kom fram till att jag bara är uppblåst.


HAHA


Två av trillingarna ;)


Jäääääj


Jävla asss

Haha! Jag säger det igen. Gårdagen var grym!
TACK!

Nu ska jag drunkna i mina böcker och vara allmänt nöjd!
A lot of Love.

Work

Min syster och hennes lag är i final. De spelar någon utomhuscup i Hallsberg (Handboll). Riktigt kul. Får hoppas att de tar sig igenom finalen också och kommer hem med en stor fin buckla! Den skulle passa rätt bra i vårt vitrinskåp så :)



Nu ska jag snart iväg och jobba. Så nu blir det en lååång och skönt dusch och sedan lite god mat! Ikväll är det handboll som gäller. Sverige spelar mot tjeckien, woho! :)

:D

Världens bästa mamma

Idag är det morsdag så grattis alla morsor! Men extra grattis till min mamma, som är världens bästa mamma enligt mig! Hon älskar att vara med på kort, så det är så himla svårt att välja ut ett av dem alla. Eller inte. Finns typ bara ett kort på henne och det  lägger jag ut!



Nu är två maskiner tvätt i fullrulle och ögonen rullar också fast på olike case. 

Hoppas ni har en bra dag!

Brännboll

Godmorgon! Denna morgon är för mig inte god, men det gör inte så mycket för jag hade grymt kul igår! Vi spelade även brännboll. Fy fan, jag är ingen talang i det direkt. och Zofie med z rockade loss on the dancefloor ;)



Nya shorts.

Här tror jag precis någon ramlat, hahaha



Tack för igår everyone!

Pardey.

Nu ska jag börja med att sätta på mig ansiktet som Ado så snällt säger. Efter det bär det av till Krona där väntas förfest och sen husaren som bjuder på allsång! Tänk er vilken kväll, höra mig sjunga, så ljuvligt! Zofie med z kanske kommer dit också, i really hope, because i miss you. Hoppas på att mina tjocka fötter smalnat av och att jag får på mig några klackisar!

Jag tar ledig från sjukan ikväll och återgår eventuellt till sjukan igen efter sommaren. Skönt! Eller förhoppningsvis aldrig. Ska helt enkelt säga upp mig därifrån!



Ha en underbar kväll!
LOVE

SUPRISE!

Update, klockan är nu 14.27 den 29 MAJ 2010. och det haglar. Fastän vi om tre dagar går inte i juni månad så haglar det ute. Vad hände eller?



Nu ska det visst börja åska också, kul!

Ny dress

I love it!


Dagsljus


Helhet utan ljus, mohaha

Helloo, va fan ska jag göra ikväll? Sjukt sugen på utgång, men kanske inte bra när jag är sjuk, men jag kan ju inte bara låta en lördag gå till spillo?

Världsbra!

Vaknade självmant klockan åtta, rätt skönt! Solen lös in i rummet och jag hade sovit i 10 timmar som en stock. Vaknade lite piggare och fortfarande inte helt 100 bra. Men nu har jag ätit frukost plus massa cvitamin som jag ätit de senaste dagarna. Sen tog jag en ipren och istället för att frysa sitter jag nu och är genomsvett. Puh!

Men har även pluggat i nästan tre timmar nu, världsbäst! Så bra man bara kan bli! haha :D Så nu blir det snart lunch min specialkycklinggryta och sen plugg igen. woho! och systemet! Viktigt!

mamma berättade igår att det kommit fram en ny grej att cvitamin är bra för rynkor och inte för att vara frisk. Jaja, jag lär ju absolut inte få några rynkor alls om jag fortsätter så här. haha.

Ha en bra dag!
PUSS

Nu jävlar

Ne nu jäklar ska jag här bli frisk! Köpt mig en BAOUTASTOR godispåse, första godisen jag tog så kände jag mig frisk direkt. Det måste vara världens bästa medicin! Träffade även på Inga och Fidde som piggade upp mig. Så nu fram med häftet och läsa läsa läsa! Och cvitamin!

JAG SKA BLI FRISK OCH PIGG!

Haha förresten! Var världens töntigaste busschafför idag på vägen hem från Mariestad. Det var typ tomt på bussen och en liten kille skulle gå av. Han går till dörren ifram och kolla på busschaffören, men chaffören säger ingenting så killen kollar sig om och går slutligen ut ibak. usch stackarn. Gött att chaffören inte öppnar ifram när han gått dit då.. TÖNT säger jag.

whaat





Pluggidugg en fredagskväll, hur skönt är inte det? hmmm!

Sick

Varit två riktigt bra dagar i Mariestad. Köpte årets finaste klänning och i love it! Varit två dagar med mycket kunder. men mycket trevliga medarbetare! :)

Nu är jag riktigt trött på att "hålla på att bli sjuk", för helskotta, bryt ut direkt istället! Varit skittrött ett tag och nu börjar det förhoppningsvis slå ut. Nu när jag snart har två tentor och om en vecka är det studenten. perfekt tajming. Nu är jag så trött att jag inte orkar röra mig, hela kroppen ömmar, värst är ryggen och huvudet. Men ska lägga mig tidigt och imorgon är jag frisk!

Eller inte, jag går ut och äter god mat med Nathalie istället!

Pussss

RSS 2.0