Kaparn

Nu har jag lättat lite på lågkonjunkturen genom att shoppa en hel del från butikerna. Me like väldigt mycket, ska snart kolla mitt konto som säkert inte är lika roligt. Fick även för mig att köpa en Iphone idag, fick världens bästa service från telenor, TACK :) Har även märkt att Iphonen går att koppla i de högtalarna jag köpte innan studenten = hur bra ljud som helst. fest nästa!


4 stycken linnen. MQ, HM och veromoda


1 stycken tshirt från MQ och 1 par skor från dinsko


2 stycken klänningar från veromoda och 1 stycken kofta från HM.


Glömde detta linne från bikbok, riktigt gött tyg


Glömde även halsbandet, tofsen och spännena.

Hälften av allt är inte på rea, men de mesta. Iphone vet ja inte riktigt varför ja köpte, men köpt är köpt :D hihi! Nu mår jag bra! Mycket bra! och snart drar vi till kungshamn!!!

PUSSPUSSPUSS


Samma

Nu är jag en i gänget. Precis som alla andra. PUSS

Riktig goding!

Vårt finbesök imorse. Så go och glad! Han letar efter snusdosan som han tror ligger längst ner, men de gör den inte. mohaha



Var även idag i Hjo. återigen molnigt i Skövde och strålande sol i Hjo. Massa bad, härligt folk och sol. Lite kul att killarna låg och läste tjejtidningarna. I Love Hjo!

Norge

Ja de norska hollywood fruarna kan allt de mesta. eller? hmm. Den ena blev visst lite rastlös och gjorde en musikvideo, bra tjejen. Kan säga att denna låt är 1000 gånger bättre än våran svenska hollywoodfru som gjorde en låt. herregud! vad hette hon, minns inte ens.

Crush on the deejay, peejay. nästan de enda som sjungs i låten, men ändå rätt glad melodi :D



Och nu handlar det om pornstar på tvn. Hur kan pojkvänner gilla det yrket? Undrar vad robin skulle säga. Nee fy fan, vika ut sig för alla! Inte min grej!

Okej, nu har ni alltså sett min kväll, haha, mycket händelserik och nu om några minuter kommer robin hem :)

Pussisar

Nice

Imorgon får vi finbesök ca 7.30 och det vet inte Robin om än, hihi undrar hur han reagerar! Spännande. Saknar Robin massa nu, och vi har bara varit ifrån varandra över dagen! :( Hoppas att han kommer snart så att jag får gosa ner mig hos honom och sova! Imorgon är jag även sugen på en tidig stor brak frukost på balkongen. Mums!

Imorgon ska jag även göra slut på lönen med Linn. Sen ska jag till Arenan och bada och sola lite med Karin <3. Efter det blir det intervallsträning med både Karin och Linn. Hårt pass ser jag fram emot!

Nu ska jag lägga mig och bara slappa och njuta!

PUSS!

Sjötörpa

Förmiddagen tänker jag inte ens nämna, då den var fruktansvärd. Nu är jag iallafall inte kontaktperson längre. Efter att Robin fått mig på lite stabilare humör så åkte jag iväg med Lisa och Jonas till skultorp. (inga kärringastopp, promise) Jag tog årets första riktiga dopp eftersom dopp i pool inte godkändes av kommitten som ett riktigt fösta dopp. Så nu är det gjort. Första och kanske sista. Svalkande iallafall.


och ja, mina ben är inte nyrakade. Men tidningen är helt okej

Annars var jag väskvaktare och tidningsläsare, helt okej liv! Satt och lyssnade på killgängets usla musik bredvid som varvades med rent killsnack. alltså öl och brudar. De pratade även om någon Pauline, tycker det var lite kul att höra de nämna mitt namn till någon annan person då Pauline inte är världens vanligaste namn.



Dagen avslutades med jordgubbar, grädde, glass, trevligt sällskap och hundslick. Mums! Jordgubbar är helt klart min favorit! Tack så jättemycket Inga!

Nu ska jag sätta på tvn och bara ta det lugnt. Min kärlek är ute och spelar golf. Undrar om han träffar några bollar idag han hade rätt svårt för det sist om jag inte minns fel? Annars om ni inte minns så kan ni kolla detta tidigare inlägg http://peejay.blogg.se/2010/april/g-o-l-f-g-i-r-l.html

Ha en trevlig kväll!
Puss och kram!

½mile

Nu är en halv mil som vissa säger avverkad. Skönt, kanske. Ja, blev inga intervaller och inte heller någon försäsong då min lilla älskling är sjuk/förkyld/allergisk. Men jag och världens bästa Robin körde på hårt, jag höll hans uppvärmningstempo de två första kilometrarna tillsammans med honom och resterande tre kilometrar själv. Riktigt nöjd över det tempot vilket gjorde att jag var nere på ca 25 minuter (=benen krampar nu)



På fredag drar vi eventuellt iväg till halmstad på en liten minisemester :) Mys! Och imorgon blir det "jobb" 9-18. Vi ska åka till Hjo, gå lite i parken, bada, äta, åka tåg jaaa bara ta de lugnt och njuta av de underbara vädret :)

Godnatt mina små sötnosar!
PUSS

:D

Varit en riktigt bra dag i Hjo. Vi badade bland annat i 14 gradiga vättern, i know helt sjukt. Men vi gjorde´t. Robin är lite mer av en badkruka, men jag bara dök i utan problem. underbart! Poolen var dock lite skönare och gräset var skönast! Simmade 400 plus 100 meter. Skönt!

Blev precis ändrade planer. 9 timmar kvar som kontaktperson denna månaden som jag tänkte avsluta i laxå. Men nu får det istället bli 3 timmar varje dag. Men idag är det försent så får ta det imorgon.

Nu ska jag fortsätta på Linns försäsong, med en löprunda på billingeberget. Funderar på intervaller. Springa 1 km sen promenera 30 sek och så fortsätta. Kommer vi orka? Svar JA! eller.. Svaret får helt enkelt komma senare. Har inte förberett Linn på de riktigt än heller men, man lyssnar väl på bossen? Kanske stannar till på Lingonberget för ett glas vin som avslutning, Mums.

Ha en fortsatt trevlig dag!
LOVE


Midsommarafton

Min midsommarafton i bilder.




Stämplad.


Reelaax. Medans killarna spelade fotboll, så satt vi vid poolkanten med ett glas vin i handen och hade riktigt tjejsnack.


Sedan kom killarna och då skulle vi helt plötsligt kunna alla huvudstäder. Vem fan kan sånt? Vem bryr sig om vad Afganistan har för huvudstad? Eller Vietnam. Jaja, de hade kul åt oss iallafall.


Jag och Karin fick äran för den goda maten. Det vi gjorde var att lägga i köttbullar, prinskorvar, ägg och potatis i kastruller för att sedan lägga över ansvaret på Jonas, och så gick vi iväg och fixade oss. Men vi tog åt oss äran för den goda maten, är ju förarbetet som är det viktiga ;) Visade sig sedan att Jonas tog hjälp av några fler.. hmm krävs många kockar för att laga soppa.




Jag och världens bästa Karin is fixed!


Avslutar med en bild på Martin. och detta är ett bevis på att det inte bara är jag som spänner mig i fyllan, Josseeee! :D

När vi cyklade hem så var det världens finaste måne. Riktig fullmåne. Så vackert!

Hoppas ni hade en trevlig midsommarafton!

PUSSS!

Studsmatta

Underbara väder!



Midsommar!

Festen är i full gång och jag önskar er alla en trevlig midsommar med massa ös!!!


:D :D

Skaka rumpa

Sitter och dricker ett glas vin samtidigt som skaka rumpa dunkar i högtalarna. Love! Jag är värd ett glas vin idag och måste även vänja kroppen till imorgon. Det är första midsommar som jag firar med vänner. Annars har jag alltid jobbat. Det känns underbart! Hur gör man?


Hoppas ni alla mår bra! Undrar när jag får min jordgubbstårta för att ha klarat två år högskola. hmm (jaa, mamma det var till dig hihi) Nästan hela skövde är neråt i landet över helgen, men vi drar till tibro, eller förlåt, mena hörnebo. Och det kommer bli grymt!

Love Love Love!

Världens

Idag är världens bästa dag (känns så i magen för tillfället, haha) ! JAG HAR KLARAT TVÅ ÅR AV HÖGSKOLAN! och det förjävla bra!! Klarade den sista tentan (associationsrätten) precis på poängen, vilket betyder att jag läst alldeles lagom mycket!

Statistik:
U 14 st
G 18 st
VG 0 st
Ingen fick VG, hur vanligt är det på en skala? Dumma tenta! Men jag är en av de 18 personer som klarade den! och jag är överlycklig! Sitter just nu på Töreboda kontoret och hälsar alla trevlig midsommar och är LYCKLIG!



Jag är så fantastiskt glad så ni anar inte! Hoppas mina lycka och glädje sprids till er också!

Plus att Nancy ska hänga med på midsommar!!! Jag får alltså fira med två av mina favorittjejer (Nancy och Karin) och min favoritpojkvän! Måste säga det igen. JAG ÄR LYCKLIG!

PUSSAR!!!!

Life

Livet är inte lätt alltså. Men det är även lätt att man gör livet svårare än vad det behöver vara.

Livet är en dans på rosor ibland, men min ros har väldigt många taggar som är riktigt vassa och ömma. Fan vad svag jag är.

Glad tjej not

Flygtåg

Jag trodde jag klev på ett tåg som går på räls. Men några minuter innan Skövde så skulle vi visst landa :O hmm. SJ kör även med ombytta traditionella roller. Tjejer kör tåget medan killar med massa muskler klipper biljetter. Mycket bra enligt mig! Har man något att titta på också...


Var riktigt kallt och blåsigt i Tboda idag. När man väl landat i Skövde så stod solen högt upp på hilmen, molnen flugit bort och värmen underbar! Råkade även somna iväntan på tåget, tboda är ju en riktigt tråkig by alltså.



Här är mitt nya fruktansvärda pass. Underskriften blev faktiskt sjukt snygg! Aldrig fått till den så bra. haha! Inte vet jag hur jag gjorde, men men.. alla underskrifter ska visst likna varandra. . .

Nu ska jag ut i solen, sen upp till billingen och Robins farmor och käka tåååårta! Mums Hon fyller år idag så GRATTIS GRATTIS sötaste Alice! Efter det ska jag ut och förbränna de 1000 kalorierna jag får i mig av tårtan tillsammans med José the rosé.

Ha en bra dag!
LOVE

RSS 2.0