Stolt

Förrut var jag riktigt stolt att jag tackade nej till jobb över midsommar. Första gången i mitt liv jag tackar nej till jobb för att festa och ha kul eller bara för att unna mig ledigt, annars brukar jag tacka nej för att jag redan jobbar eller plugg. men idag tackade alltså nej till ca 5000 kronor på ett dygn och en kväll för att kunna fira midsommar.

Nu har jag sån sjuk ångest för det. Ont i magen t.o.m. Inte för pengarna utan för att jag inte ställde upp och tog de passet, så att Emily kunde vara ledig. Men jag har varit så glad att inte behövt jobba på midsommar detta år, då det är första midsommar som jag är ledig och i år ska jag fanimig ha kul! Brukar vara kul o jobba också men kul på ett annat sätt.

Blev inget mötande av Robin, för när vi kom ut och gått en bit så ringde Robin och berättade att han redan var hemma. Så det var bara att vända om igen och upp för de där jäävla trapporna med mina trötta ben.

ne nu ska jag fan sluta deppa och lägga mig och läsa/sova. Var på så bra humör med Linn förrut. gaaah. Ne nu ska jag sova!

Puss hej.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Bra val vännen min:) Unna dig ledighet det behöver du så mkt du ändå jobbar. Hoppas även det löser sig med Midsommar:)

2010-06-23 @ 11:01:26
URL: http://http://emelieisakssonbene.blogg.se
Postat av: Josse

tälta i kronas trädgård!!

2010-06-23 @ 14:21:42
URL: http://josefinebdahl.blogg.se/
Postat av: Anonym

2010-06-23 @ 21:15:15
URL: http://arja.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tälta hos Berit och K-G, vetja!

2010-06-23 @ 21:15:55
URL: http://arja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0