Tusen tack

Idag har jag fått uppvaktning av världens bästa kollegor! Jag är så lyckligt lottad! Fick två stora prinsesstårtor till frukost för o fira mig och Fredrik! Sen fick vi var sin superfin vas! Visar im, glömde den:(

Sen när jag kommer hem från jobbet så har Robins familj varit här m en bukett rosor! Så underbara! På onsdag är vi bjudna till dem för o inviga den nya brasan och vardagsrummet!


Shopping



Plus en kavaj, byxor och massa smycken! och lite bra o ha saker! Tror de va allt!

Haft en mysig kväll på lingon med god mat! och trevligt sällskap! Jag har fortf svårt att ta in att jag egentligen är ledig och innerstinne känner jag en stress. En stress som inte är behaglig. Inte kul! Men det är väl meningen att jag ska kunna ta igen mig nu.. men de är svårt och gå från 200 till 100 bara på en dag. Någonting jag behöver jobba med!

Imorgon blir det tårta på jobbet för att fira att jag och Fredrik klarade oss :)

Nöjd tjej

Hihi nu medan alla ligger o tycker synd om sig själva dfter en hård natt så är jag pigg som en gris! Ångrar inte att jag valde att stanna hemma, dels för alla äckliga monster o dels för att jag var helt slut! Sovit tolv timmar inatt o de va helt underbart!

Nu har vi precis putsat alla fönster så nu kommer de äntligen in ljus i lgh! O snart ska vi upp till lingon o äta rester;) haha mums! Tack tack


Villen weekend!

Har haft det världsbäst i Stockholm! Nordea day i torsdags va toppen och nätverket utvidgade sig! Fredagen var det dags för prov och jag klarade det! Helt sjukt! Jag och Elina stod och grät av lycka! Hela kroppen skakade, grymt!

Mellan allt inplanerat så har det shoppats. Och det handlar inte om en eller två tusenlappar utan jaa lite mer! Inte okej! Haha ;)

Fredagen var de fest och vi träffade Elsa! Fick reda på världens ballaste grej helt sjukt! Jag ryser fortfarande! Stort grattis! Alkoholen blev de inte för lite av utan det blev tydligen en bra blandning! Cider, champagne, x antal shots och drinkar! Dock ingen jägerbomb! Vi stod på listan till sturekompaniet, så sjukt kul! Företräde i kö plus entre check!

Hotellet låg mitt på hötorget, på kungsgatan! Utsikten va underbar! Men så många timmar blev det inte tillbringat där, men frukost, sällskap o säng tio points!

Hela sthlm är ju fantastiskt!


Sthlm

Herregud att Robin våga släppa iväg mig till sthlm, jag som inte ens hittar i Skövde! Jag sitter nu på drottninggatan o äter lasagne helt själv! Haha väntar på Karro! Mys!


Grym tjej

Nu när jag sitter o läser sparande och fin instrument så slår det mig att jag inte shoppat någonting denna månaden som är till mig själv! Är inte de ganska sjukt? De är nog första månaden i hela mitt liv! Kanske föredetta somrar när jag jobbade dag och natt, men då räknas de inte för då hade jag inte tid! Men nu, jaa jag har ingen vettig förklaring! Tur att vi ska till sthlm på onsdag!

Idag är de handboll som gäller somby mot partille! Bara för att jag är en stolt storasyster så måste jag skryta lite, min syster va topp tre i v. Götaland enl västgötalagets tränare! Kul! Hihi bäst är hon!


Allt börjar med dig själv

Nu ska jag sova efter en kväll som började på topp o sluta på bott om man kan säga så.. Nu har jag bestämt mig! Imorgon ska jag vakna med ett leende på läpparna och återfå min energi, nu gäller det! Onödigt att inte må bra, ibland är det okej men denna gången får de räcka m en dag.. Jag hinner inte mer, trots att jag vet att dessa stup är bra för mig, för då går jag in i mig själv o funderar och kommer ur den ännu starkare.. Förhoppningsvis! Men nu räcker det för denna gång! Nattis! Ps de gäller att fokusera på de bra sakerna m livet! O de som inte är bra, se till o lös det!


Break

Igår vad jag glad igen o kände härligt pirr i magen! Började städa o grejja med massa energi.. Tänkte fan va gött nu är jag tillbaka! Imorse gick jag upp elva fortf lika trött.. Vaknade halv tio o tänkte tvinga mig upp men insåg att jag måste lyssna på kroppen så somna om till elva. Åt frkost o gick på fotboll m elina o co, kommer hem o är helt slut somnar o nu orkar jag inte resa på mig.. Suck! Hoppas jag blir piggare snart o provet blir avklarat.. De är nog de som sänker mig tror jag.. Så nu försöker jag ladda om den energi jag har till positiv! Ikv blir de ett glas vin m Filip Josse och Daniel! Gos!


Grattis!

Elina o Karro som nu är swedseclicensierade. Grymt bra jobbat! Själv känner jag mig som en misslyckad tjej o är sjukt besviken.. Men försöker glädjas åt brudarna! Nästa gång får jag känna lycka o ledighet! Eller.. Hoppas! Nu är jag snart hemma då ska jag ut o träna, sen sova tills Robin kmr hem! Puss eller kram!


Idag gäller det!

Klockan tolv vet vi! Nu är det hotellfrukost som gäller! Men jag är fortf mätt sen gårdagens maffiga middag! Mums! Men frkost går allt tvinga ner;) mjaamii! Ha världens bästa torsdag nu!


Lördag

Underbart väder ute! Igår var det afterwork o jag lyckades bli full på två glas vin, gick hem 21.30 och fick för mig att epilera benen! Smart drag för de kändes knappt :D imorse var jag på spinning o nu pluggar jag medan mamma o pappa solar! Pusshejlingontjej!


Möndag!

Hejho! Känns att hösten är här! Regn o rusk! Gäller att passa på o va ute i solen när den syns för att förebygga höstdepp! Mitt tips är att le. Ler du så ger det signaler till hjärnan att du är glad! O glad gör dig lycklig osv.. Eller så gör man som mamma o pappa och åker till förenade arabemiraten på fredag. :) valet är ditt, ingen annans! Mitt alternativ är dock bättre för ekonomin!  Idag va de en dum nyhet på jobbet. Hoppas du snart kryar på dig! Inte okej med dumheter som pågår i kroppen..  08.00-18.15 bestod dagens arbetspass av plus 1.5 h plugg hemma efter. Resten av veckan är liknande! En vecka kvar, snälla hoppas jag klarar testet! Eller vi rättare sagt!  Godnatt godingar! PUSS

Härliga söndag

Garderoben är rensad och det blev inte mycket kvar! Nu måste jag shoppa också, attans! Det som är så trååååkigt.. eller inte! :D Lycka!

Fortsättning inom maten, så fick jag ingen falukorv idag.. Utan det blev tacos, och till middag tacopaj. Haha, variation är bra har jag hört!



Handboll har jag kikat på och de va trevligt!

Så stolt över min syster, hon är fantastisk!

Somby/ Skövde HF förlorade, SAIK spela lika, SIK vann. Rena rama sportstaden!

Update slut!

Söndag

Jag gillar söndagar! De är en dag man inte behöver göra något, om man inte lever mitt liv. Men det är ändå skönt! Idag gick jag upp klockan 7.15 gjorde ett diagnostest, fick 71 procent, inte lika bra på dagens avsnitt men godkänt iaf! Good! Sen gick jag och la mig igen hos mitt hjärta! Älskar att krypa ner under täcket bredvid han och bara mysa!

Gårdagen var jättetrevlig, med massa god mat och fika, och självklart sällskapet! Bilder kommer senare, eller något.. höhö..

image description

Jag vaknade med ondare hals idag, och dummare hosta, men va fan det går över! Jag ska ändå inte göra något mer idag än att plugga. Fast jag funderar på att köra en paus nu och ta upp alla jävla sommarkläder och ta ner vinterkläderna. De är visst dags att komma ner mot nollstrecket och då krävs det att man har mössa, vantar och halsduk. Längtar efter min vinterjacka, men de är liiiite tidigt än!

Igår när jag och Elina var ute och gick höll vi på och frysa ihjäl om öronen och händerna haha, de bra de är ju liksom bara oktober!;)

Hepp hepp! Idag blir de ungsbakad falukorv m robins potatismos, mums! Imorse när jag vaknade var jag sugen på de, grymt sugen! Fan va gott de ska bli! Längesen!

Jaja, inge o skriva som ni märker! :D


Idag är det även handboll som gäller! Sjukt sugen! Elina har kollat handboll hela helgen, jag vill med kolla! De tjötates om skadevi igår, och fan de känns som de va längesen linnsan var med, hon är ju en stor tjej nu! Men de va visst förra året! haha :D Nollkollboll!

Pusshej!

Stor dag imorgon ska firas idag

Imorgon fyller min kusin Anton gammal gammal gubbe! Undrar om han klarar av att ha kalas idag. 18 år blir han och livet kan starta!  Nu är vi på väg till Laxå för att fira honom! Yeeeej! Paaaartaaaj! Får se om jag klarar gå upp sju imorgon med! Tjingtjingtjong!

RSS 2.0