Grattis på födelsedagen

Världens bästa pappa! och krya på dig igen!

Älskar dig!

Min första arbetsdag

Första intrycket var superbra! Välkomstkramar och glada miner! Jag var värdinna idag, vilket jag tycker var riktigt kul! Detta kommer bli så bra!



Blommor från mormor och farmor! och en skål/vas av min familj.




Firar denna kväll med gårdagens kladdkaka! ;)
Kramar!

Parteey!

Hade ett supertrevligt släktkalas igår! Riktigt god mat! god efterrätt! Trevligt sällskap!
Allt var toppen!









Mitt hjärta har varit hemma ihelgen, och när han är det så känner jag mig hel! nu är jag halv igen! blääää inte kuul!

Körde ett stenhårt spinningpass med core efteråt, så nu är jag riktigt seg ikroppen! Kommer somna som en stock, me like!

Imorgn är min första dag! ska bli så kuul! :D

Tvi på inspelade lektioner

Robin sitter just nu och lyssnar på världens tråkigaste lärare på datan. Fy satan, jag har hunnit somna tre gånger på tio minuter!

Jag har varit ledig två dagar i rad, jäääj, men ändå har jag varit på Nordea klockan 8.00 och gjort examensjobb. klapp på axeln! Igår glömde jag till och med att jag inte ätit lunch, så lunch blev det vid halv 3. och jag var effektiv nästan hela tiden!



Sen fick jag finbesök av min syster! Och sedan intog jag gymmet, crossade 3 km och sen Åsas gympapass, efter var jag helt sluuut i kroppen! puh! Men riktigt gött! Gick på afterwork, hade trevligt och blev mätt, gick till willys köpte lite smaskens och satte mig framför tvn.

pling pling, Robin kom hem! UNDERBART!

Snart ska jag ner på stan och låta visakortet brinna lite. Lön igår underbart, och då hade de dragit bort 4000 som de sedan rättade till, så jag får pengarna nästa vecka :D och för en gång skull har jag massa pengar efter att 6000 i räkningar är betalda! Hmmm :D Paris, ja tack :D

Ha en bra dag!
Pusssss


Vem tröstas av en lögn?

Ja Vem tröstas av en lögn? Varför ska man ljuga om sanningen?

Åh irriterande! Klaga för helvete inte på att du inte har något jobb om du inte söker. Det är ingen som kommer till dig om du är inomhus hela dagarna. eller? Och varför ska man ljuga om verkligheten? Hur kan man låta sin kärlek sälja sin dröm? För att den arbetslösa kvinnan som inte vill ha arbete ska få mat? Han är bara för snäll. för snäll! Det gör ont i mitt hjärta hur hon beter sig!

Jaja, idag har jag haft en effektiv dag. Obestånd var en riktigt lärorik föreläsning.

När man gör en extra betalning på lånet, så ska man skriva det på det löpande skuldebrevet, annars kan banken kräva hela summan och jag får betala en gång till. Visste ni det?  2kap skuldebrevslagen!

Nu är jag trött!
Natti natti!


Efterlyst

Denna dagen har haft mååånga timmar! och det känns i bollen nu! 5.57 gick tåget mot Uddevalla, tåget hem var framme 17.10. Iväg och träna, sen kolla när Skövde HF vinner och nu kolla efterlyst! Det skrämmer mig något enormt. Varför ska man sparka ner någon från en rulltrappa? Eller varför ska man överhuvudtaget ge sig på någon helt oskyldig person? Hur fan mår man då?

ååååååååååååååååh nu kom det jag är livrädd för!! Vad det är vill jag inte säga, för då finns det alltid någon dummer som skrämmer än!

Ta för fan aldrig någon eller något förgivet!

Oj så gott jag kommer sova inatt! fuck..

Underbara älskade

Mariestad, vad jag kommer sakna de folket! underbara! På frukostmötet (som blev tårta) höll Kerstin ett jättefint tal till mig! Blev helt rörd! Fick även ett jättefint kort och ett halsband! Naaaw!! :)



Fyra av mina egenskaper
1. Positiv inställning
2. Engagerad
3. Tar egna initiativ
4. Ställer alltid upp

Det var tråkigt att lämna Mariestad, men som kollegorna säger kanske jag kommer tillbaka som kontorschef om några år! ;)

Men först, SKÖVDE! Jag längtar! Det ska bli så kul! Jag vill börja nu direkt!

Kom ganska nyss hem från jobbet och hinner sitta en stund i soffan, om 30 minuter kommer pappa (älskade pappa) och hämtar mig så åker vi upp till lingon och gosar! Han är frisk nu igen Pappa! Skönt!


Ganska go arbetsplats vi har på Nordea företag! ;) Ett eget grupprum ibland, med en stor tv som dataskärm! Me like!

scary!

Jag blev förföljd flera gånger när jag gick genom kyrkoparken., drömde jag. Sista gången kom personen nästan ifatt mig och jag hade Fidde i armarna och han skakade så mycket att jag inte kunde trycka in rätt portkod. Men precis när personen kom ifatt mig hann jag komma in och dörren han stängas, och man hör han dra i dörren. Men de är fan läskigt att bli förföljd. Jag sprang och sprang men kom ingen vart! och man hör att personen bara kommer närme och närme. Stressad? Ja kanske lite.



Nu är jag iallafall helt slut och jag hoppas kunna sova som en prinsessa inatt! Varit full fart idag, precis just nu är första gången jag slappnar av. Höll på med examensjobbet 8-19, och nu har jag suttit och skrivit på arbetet men nu lägger jag nog ner för idag! och imorgon är min sista dag i Mariestad, känns i hjärtat! Men ska köpa med mig en prinsesstårta hihi så får vi fira lite att de får en ny toppentjej dit!

Om exakt en vecka börjar jag som Personlig bankman under utbildning. Ska bli så kuuul!


Nu är det snart en unge i minuten, och sen BB. Sen nannaaaa!
PUSS

Söndag!

Jag vaknar klockan sju en söndag. Tvingar mig att somna om, vaknar varje halvtimma och halv 10 går jag upp och då är jag heelt dööööd! Guu så trött ja var då! Dumt att inte gå upp när man vaknar! Sen kom mamma och Linn förbi och åt glass, banan och grädde! Mums! Linn drack även mjölk med kaffe. De berätta även att pappa är på sjukan.. Inte kul! Tänker massa på han! Det är blindtarmen som spökar och han är nog förhoppningsvis färdigopererad nu! Papi <3

Jag får spader på solsidan, sitter och är fly förbannad! haha, orka liksom! Körde springning och core idag, känns gött i kroppen nu! Iallafall i benen efter springingen! Puuuh! Nu plugga lite till sen kolla BB.


Saknar denna killen med!!

Ha det bra!
Pussisar!

Mys på hög nivå

för snart kommer Johanna! :D


Champagne, trerätters och louge













Denna bilden förklarar hela kvällen! Full av skratt!


Förrätt var skaldjurssoppa
Varmrätt var något vilt, med potatiskaka och rödvinssås. Riktigt riktigt gott! Mums!






Efterrätt var champagnemousse, jordgubbar och mangoglass! Satan i gatan vad gött det var!












Överlycklig över kaffe haha!

Kvällen var riktigt lyckad och vi skrattade så tårarna kom
TACK!

En annan del av Nordea











2011-03-17

Idag åt jag och mami på Chinatown! Var så himla gött! hade saknat kinamat! Och gratis är gottigast! hihi!

Nu hela eftermiddagen har jag varit på ett sparmöte. Intressant att se hur jag ska jobba i framtiden! Och jag vill bara ha sommar nu så jag kan lägga 100% fokus på arbetet! Fick även reda på att Karolina tar min plats i Mariestad, och det kommer hon göra riktigt bra! Min tvilling, enligt kunderna! Hihi, och kollegor! Kommer bli riktigt bra!



Imorgon är det fääst med Nordea i Mariestad som gäller! Först jobb, sedan till Kvänum av alla ställen. Vart fan ligger Kvänum? Jo långt åta helvete! Det kommer bli sjukt trevligt! Jag och Linnea kommer rocka aaass! Och jag kommer vinna bowling tävlingen! Undrar vad jag får för pris! hihi

Nu ska jag göra lite nytta!
Puss på mina godingar!

2011-03-17

Idag åt jag och mami på Chinatown! Var så himla gött! hade saknat kinamat! Och gratis är gottigast! hihi!

Nu hela eftermiddagen har jag varit på ett sparmöte. Intressant att se hur jag ska jobba i framtiden! Och jag vill bara ha sommar nu så jag kan lägga 100% fokus på arbetet! Fick även reda på att Karolina tar min plats i Mariestad, och det kommer hon göra riktigt bra! Min tvilling, enligt kunderna! Hihi, och kollegor! Kommer bli riktigt bra!



Imorgon är det fääst med Nordea i Mariestad som gäller! Först jobb, sedan till Kvänum av alla ställen. Vart fan ligger Kvänum? Jo långt åta helvete! Det kommer bli sjukt trevligt! Jag och Linnea kommer rocka aaass! Och jag kommer vinna bowling tävlingen! Undrar vad jag får för pris! hihi

Nu ska jag göra lite nytta!
Puss på mina godingar!

Uppner, Nerupp!

Denna dagen har verkligen varit en rejäl bergochdahlbana! Började nere, sen kom ett sms och backen uppför kom. Sen hade vi seminarie då störtdök banan rakt ner i helvetet, sen fick vi kul post och backen började gå uppför sen ringde Marie och då var jag uppe på toppen! Och kundmötet kunde börja!

Och nu är det fortfarande på topp. Tvätten är tvättat, jag är tränad och duschad, alla jäklans papper som jag bara skjutit fram är sorterade och massa slängt!

Nu är det bara jag och tv som har en dejt kvar! Sen ska jag dejta kudden!

Ps. idag är det min och Robins 4 års dag!


RSS 2.0