Grandma

Ja nu sitter jag i Laxå, bredvid världens busigaste och gosiaste mormor! Lycklig över att allt blivit lyckat! Jag sov 12 timmar i natt vilket var underbart! Gårdagen var bra från start till slut. Jag kom på ett nytt sätt att leka med Fidde på, så jäääkla kul hade jag, tror han hade mindre kul, men men! ;) Kvällen avslutades med en bra film, mys, ett glas vin och trevligt sällis!

Jag köpte mig igår en kudde som man värmer i micron, de är nog de bästa köpet jag gjort på länge, underbart!

Nu ska jag hjälpa mummi med maten och om 30 min rullar mami och papi in. Vi har varit ute och promenerat och även tagit upp potatis ur landet. Större potatisar i landet än vad man kan köpa, chocked! Ikväll blir det röj!
PUSS!

Spräng!

... Och där kom den dumma huvudvärken som känns som en del av skallen spricker vid rörelse. Fan fan fan! Låt den bli kortvarig! Jag skulle gärna vilja gå ut på en promenad för att kunna sova som bäst, eller ska man lägga sig och sova direkt? Orka!! Fan! Arg jag blir på mig själv! Detta förstör allt! Jobb, fritid, vänner och pojkvän!

Så jävla ovärt egentligen.

Jag måste säga att jag faktiskt gillar att det regnar, det blir så mysig stämning då. Lite tända ljus och en kopp "Lust och fägring".

Onödig fakta
Allt i min kropp sitter just nu ihop. Huvudvärk, ryggvärk, axelvärk, nackvärk och svart under ögonen. Men jag vet inte om rygg-, axel- och nackvärken sitter ihop med att jag har huvudvärk och spänner mig, eller om det är tvärt om.

Igår kom jag och någon annan fram till att om jag inte blev frisk på två veckors vila, så varför ska jag då va ledig en vecka till för de kommer ändå inte hjälpa. och om det inte hjälper att vara ledig en hel vecka till så hjälper det inte heller att sova när jag är ledig. Så ge mig några piller för värken och tröttheten, ta bort mina påsar under ögonen och mitt bleka face, så är jag på topp igen och kan ge 100 %.

Ne nu orkar jag inte klaga mer, utan ska värma en kopp te och vara lycklig att de i min omgivning mår bra och är hemma! Blir kanske Eclipse ikväll med Robin också :)

PussPussPuss!

Mstad

Jag gillar Mariestad mer och mer för varje dag. Denna utsikten har jag varje morgon mellan bussen och Nordea, underbar! Gick tidigare idag för att det var kanonväder, inte ett moln på himlen. Men självklart när man kommer till Skövde är det så tjockt av moln att solen inte har en chans att komma igenom. Träffade Emelie som lyste upp dagen iallafall, riktigt trevligt!



Från bussen

Ne nu ska jag kika tv, ligga spikmatta och sen sova. Hoppas att Robin kommer hem med någon fisk idag, 10e gången gillt hihi!
God natt och sov gott!



Sol!

Helt underbart väder! Borde vara förbjudet att jobba inomhus. 5 timmar till sen är solen spikad:) låt det gå fort!

P + R

Du och jag!


Akta dig för krokarna!

Denna dagen startade helt underbart! Kunde inte sluta le. Många faktorer som gör mig så lycklig! Bland annat att Robin är världens bästa, Mormor är på klar bättringsväg och resan närmar sig med stormsteg! På fikat innan öppning satt vi och prata om resor, och jag bara satt och mös!

Igår kväll slocknade jag som en gris eller kanske som en fisk direkt när vi lade oss. Robin stöter till mig och jag säger "Akta dig för krokarna!" Robin som fortfarande tror att jag är vaken eftersom vi la oss för 2 sekunder sedan frågar, vilka krokar? Jag "Fiskarna ramlar ner" eller något liknande. hahaha bra tjej!

Jag är lycklig!

Catch fish

Då var det fiskedags. Ingen tror på min talang i fiske. Men det kanske man inte heller borde göra, eftersom det inte finns någon! Träffade Robin i benet en gång men annars så kastade jag I vattnet, medan andra kastade i trädet.

Här är all fisk jag fick under kvällens gång.

Vilken koncentration de båda ger spöna. Snacka om tålamod.


Riktig fisk pojke, med kepan på.

Var en riktigt mysig kväll, med mysiga killar!


Hare

Heltokig katt! Ofta kattens matte låter kattjäveln gå så eller?

Här vill kissen ner till Robin och Pierres balkong.

En så sjuktsöt hare, som Holmens mamma och syster sköter om.

SÖT! Men feg.

Oolala

När man står i underbar Mariestad och väntar på buss 500 till skövde, så ser man det här. Mums! Fick ett härligt leende av Anders Svensson och hans Elfsborg. Var tvungen att ta ett smygfoto när de gått förbi. Tänkte säga att jag missade min buss och om jag kunde få åka med dem, jag skulle ju ändå åt samma håll, elleeeer? ;)


Invigning

Jag gillar invigningar av nya rum. Mer sånt åt folket! Mycket god mat och trevligt sällskap!  

Nu ska jag snart lägga mig, syrran har slocknat i soffan (sötnos). Hurrar inte för uppstigning 05.45 imorgon. Men om en månad ligger vi på beachen! Gött kött!

God natt my friends!

Levande begravd

Den nya beckfilmen var riktigt bra! och vad rädd jag blev! Var helt yr i bollen när vi gick ur salongen då jag  hela tiden satt på helspänn. Kan inte va bra för hjärtat och inte heller för Robins hand! Men jag rekommenderar denna film starkt! Sen var det en händelse som gjorde att jag fick till världens skrik (Robin fick tinnitus) och sen gömde  jag mig i Robins armhåla. Pinsamt? JA!! Sen satt jag mest och skrattade åt det.


Persbrandt är grym!

Pinsam shey

Pinsamt pinsamt! Kan säga som så här, Robin kommer aldrig kolla skräckfilm med mig på bio igen! Hahaha varit en riktigt mysig kväll med 5km löpning, dusch, mangos och levande begravd:):) jag älskar dig Robin! God natt allihopa och dröm sött :)

Tunisia

Toknöjd!




Jag längtar inte alls!! :D :D

Cool shey

Kolla vad jag lärde mig idag! Vetifan hur, men jag lyckades ta kort på min egen bakgrund! Cooooolt!! Har installerat lite skit och så på ipånen nu, så får se om den funkar nu.



RSS 2.0