Duktiga tjejer

Idag var jag och Elina på biblioteket, vi lånade nog upp hela alltet! Känns bra! Men jag och Elina har gjort en deal, hon läser och jag skriver. Hon är grym på att läsa, medan jag läst en sida har hon läst 10. Medan jag är snabbare på och skriva. Tur att man kompletterar varandra, så det ska vara! Teamwork!



Jag ska läsa en bok just nu, "Att vinna kunder". Riktigt intressant! Sen ska jag sova! Nyduschad och nybäddat, kan de bli bättre? Jaa en pojkvän bredvid, men idagsläget så är det bäst :D

Förresten, faaaaaasen va jag saknar honom!

Min syster är förresten min stjärna! Imorgon gäller det!

Jätteroligt för någon, mindre kul för någon annan!

Nu jäklar ska det tränas :D och meee like it!! och på torsdag ville visst Elina slå ihjäl mig, schyysst bruud va?




Hey hey hey

Precis hemkommen från Nordea. Fick en hel del gjort idag, känns riktigt gött! Teoretisk referensram är därmed påbörjat! Gött!

Jag gillar inte att jag går och oroar mig i onödan. Oro med viss spänning. Jag går just nu och bara väntar på tre olika svar, eller fyra kanske. Jag kan inte göra ett skit åt det idag, så vet inte varför. Men jag vill så gärna att det ska vara något positivt på alla dessa olika oroligheter! Tankarna snurrar hela tiden och hjärnan får aldrig vila, haha inte bra!

Jag är sinnes sugen på att träna, men ser man på. Står 20:a i kön till spinning idag. Så fruktansvärt tråkigt när alla pass är uppbokade, och på måndagar är det fullt i lokalen också. Vill byta gym!

Neepp nu ska jag fortsätta läsa en väldigt intressant bok! :D Faktiskt! Sen efter det ska jag bara ta det lugnt!
Ha en trevlig kväll! PUSS

MINNA LIND

Idag är det den tjugotionde januari och det betyder att Minna Lind fyller år! 22 år av hennes liv har passerat och många fler ska det bli! Hipp hipp hurra!



Ps. fan va jag saknar den tjejen! ds.

2011.01.30

Kom precis hem från en död Emil. Maria, Lisa och Simon var där och också mådde dåligt. jag mådde bäst, mohaha! Skönt de med ibland! Efter ett tag försvann en och två till kom. Eller tre, emil kom från sängen som han åkt buss i också! Nu är jag helt död. Jag blev nog sympatibakis tror jag. Men en kopp kaffe eller två så är jag nog på hugget igen. Eller så tar jag det bara lugnt :D

Så här såg det ut hos Emil. Det är helt sjukt, varenda fest blir spårad hos honom. haha! Ingen har något minne av någonting. Det låg glas på hela golvet. Märke i taket från en stol (?!), ljusen i ljusstaken var avbrutna. Ehm.. vad mer. Snus överallt. Fyy fan!


Detta var desto bättre!





Killarna var först lite skeptiska till konståkning, men efter några fina rumpor så började de gilla sporten mer och mer. och ni ser även de avbrutna ljusen i ljusstaken (?!)

Okej, jag köpte en sak som blev tre på Nova Lund.






2011.01.29

Sovit som en drottning brevid kungen! Åt en stor och härlig frukost, plockade med oss pick och pack och åkte iväg till Nova Lund. Shopping var på tur. Jag köpte ingenting! ingenting! I promise. Robin ville köpa desto mer. Så mysigt att gå och handla tillsammans utan stress, hand i hand. En puss då och då. Käär!



När vi kom till huset, vankades det mat. Jag och Robin slog oss ner i soffan, i myskläder tillsammans med ett glas vin. medans Kocken även kallad killen med kniven, lagade till en riktigt god middag. Jocke med snaran, tillbringade inte middagen med oss. Scary!



Hushållet exklusive Emma, Jocke med snaran och Emil.


Rapport till Berit:









2011.01.28

Exjobb hela dagen! Vi körde vår presentation för företagsdelen. Nervöst, men det gick nog bra! På tisdag är det för CSUsidan.


I veckan händer något väldigt spännande. Hoppas på att de som är spännande är något riktigt bra!

16.13 startade resan mot min kärlek med en tågresa till göteborg. 16.20 fick jag sms av SJ att mitt tåg från göteborg till Lund är inställt och ersatt av buss. Är det inte fantastiskt? Detta gjorde att jag missade hela handbollsmatchen som ändå var skit nu i efterhand. Jag tog med min data för att kunna sitta med den på tåget och kika, och bussfan hade ingen ström. så ingen handboll på bild, utan handboll på radio. Jag var framme ca 21.30 vilket blev en försening på ca 2 timmar. underbart!

Mitt hjärta mötte upp mig på stationen med världens mysigaste kram och världens längsta puss! <3


Satt i första klass kan man tycka, gött ändå!


Lycka!

Go dag på jobbet! Men nu är man seg när man kommer hem! Men nu väntar jag på min syster som kommer med pizza! fy sjutton va gott! och va hungrig jag är!

Imorgon åker jag till Lund!


Ne nu får jag sluta

Nu har jag lugnat mig, försökt lugna mig. Tänka att detta är positivt. Jag får ju massa gjort när jag mår såhär.

Som i måndags kväll/natt, tog jag en lång dusch med hårinpackning, och dammade. Tisdag kväll/natt damsög jag. Ja grannarna är väl inte allt för glada, men jag skärper mig ju snart. Och idag har jag städat i vitrinskåpet och nu bakar jag bröd. Men ikväll måste jag somna tidigt, för imorgon är det lång jobbdag i Mariestad. och på jobbet ska man vara på hugget! Men det brukar inte vara några problem, för jag trivs så bra med allt där! Ingenting som påminner om hemma. De är skönt!

Nu ska jag snart baka ut brödet!



Man får acceptera att ibland duger man, och ibland duger man inte.

Checkarnasdag

Seminarie - Check
Examensarbete - Check
Jobb - Check

Gött kött! Nu har jag avnjutit en stund i soffan med kusin vitamin, och familjen annorlunda och skipbo. Skitsam vem som vann, huvudsaken är att man hade kul. Vinst hit eller dit spelar som helst ingen roll!

Imorgon är det jobb som gäller, sen exjobb fram till 18, träning 18.30-19.30 och en snabbdusch på de, för att möta upp mina tjejer 19.45 här hemma med haaaandboll! Swe!




Tuff tjej

Fidde låg vid mina fötter o pang så börja han skälla mot dörren

När jag och Elina satt och åt kex med ost förrut så pratade vi massa skräck och jag berättade om allt jag var rädd för här hemma. En sak var att de skulle stå någon i tandläkarfönstrerna mitt emot och bara glo in mot mig när jag drar ner persiennerna på kvällen. och vips så stod det en gubbe i de fönstrena och bara glodde ut. fy fan! Tur att jag inte var ensam och att det var mörkt ute! Gaaaah

och nyss när jag låg och kliade fidde med foten så satte han sig upp och började skälla mot hallen en gång, sen la han sig igen och sen satte han sig upp igen och började skälla, herreguuuud. De är ett spöke eller något!

Jag är inte alls rädd! Tur att jag ska jobba vid halv 6 så att jag slipper umgås med spökena!

Önderbört

Helt sjukt underbart väder ute idag! Solen skiner och plusgrader. Haft seminarie nu på morgonen, när man hade redovisat sitt fick man gå = inte många kvar i slutet. och vi var de näst sista. De va gött de, för vårt arbete var inte helhjärtat gjort. Men de fanns inte mycket och säga eftersom arbetet vi granskade var grymt gjort, då Nancy var en av författarna. Hon är grym den tjejen!

Nu ska jag och Elina göra lite exjobb! Ha det gött mina turturduvor!

PUSS

Me like, Robin don´t like





Gött Sverige!

Hubbe är king just nu. Matchen kollades med goda Josefine! så kul att träffa henne igen, var ju inte direkt förra veckan! Hoppas att vi kan ses snart igen! En rejäääääl goding!

Pratade med underbara Nancy förrut, henne kan man inte få för mycket av, hoppas kvinnan tar sig tillbaka till Skövde snart! Det går ju inte de här!

Nu har jag precis ätit våfflor, fy sjutton vad god den första våfflan är, sen kan de bara ta och slänga sig i väggen, blääää! Våffeljärnet blev iallafall invigt ett år försent nästan. Robin fick de när han fyllde 21 och snart om några ynkaste få månader fyller han 22. 22 år, omaagaaad Robban! ;)

Nu ska jag fixa garderoben, den ser så tom ut nu när Robins alla kläder är borta. Dags att fylla upp igen? Jaaaaa! Shoppiiing!

En bild från kvällens bravader



16.16

Idag härjade systrarna Johansson på Actic. Några kalorier försvann, lite kilometer tickade på och musklerna blev påfyllning. Gött! Min rumpa är död nu.

Jag saknar Robin så mycket att jag mår illa! Det krampar i magen så fort jag tänker på honom. och tårkanalerna fylls direkt. Jag vill inte va ifrån honom! Jag älskar honom alldeles för mycket för det! Älskade älskling <3

Vid 18- tiden kommer Josefine, ska bli så kuul! Saknat henne!

Förresten, lax och potatis är ju nästan de godaste som finns! MUMS!



RSS 2.0