Morfar!

Denna dag har bestått av skratt, tårar och kärlek. Det var väldigt vackert! Mormor hissade ner morfars skal i jorden, i en urna gjord av näver. När prästen pratat och bett klart och vi stod tysta så kom solen fram. Från ingenstans då himlen var täckt av moln. När mormor och mamma lade dit blommorna så kom det några droppar fint regn. och när vi skulle gå fram och ta ett sista farväl så kom solen fram igen. 19 grader varmt också. Det måste vara morfar som lös upp och fällde några tårar över oss :)




Han får verkligen en riktigt fin hedersplats att vila i frid på. När gräset blir grönt, så blir det världens drömplats. Världens finaste blommor, fågelkvitter och en fin sten.


En bild på prästen som varit med från dagen morfar gick bort, till idag. Han har verkligen varit jättebra!

Morfar, jag älskar dig nu och föralltid! <3

Fy vad dåligt Örebros universitet är. katastrof! Mot allt de gjort mot mormor. Nu när hon kommit hem så fick hon sjukhus räkning och betalade utan att tänka efter. När hon kollade på räkningen insåg hon att hon betalat för en dag när hon var på Uppsala universitet. Örebro säger att mormor har glömt bort att hon var i örebro då och inte i uppsala. wierd, i know. Så mormor sa till den sköterskan att hon var en "Jävla särring"(Kärring alltså, mormor har lite svårt med de svenska orden, hihihi) Så himla go är hon!

Prästen var rätt go också! Han var med hos mormor på lunch och kaffe. Linn ville inte ha kaffe då sa prästen
- Men dricker du inte kaffe? :O
- Nej / Linn
och då säger han: Men du dricker väl sprit ändå? HAHA Go präst!!

Kommentarer
Postat av: Soffan

vaaa universitet? är inte det skolan där i örebro? jag fattar nada :P



fin urnsättning :)



<3

2010-04-30 @ 15:45:14
Postat av: Pauline

Haha, det jag menade var sjukhuset i örebro. Jag tror det är ett universitetssjukhus. Men skolan kan okcså vara universitet ;) hehe!! :D

2010-04-30 @ 17:03:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0