Lovely day


Happy day gott folk! Underbara sol har kommit till oss igen!

Sovit riktigt gott inatt, somnade vid 10 och vaknade vid ca 8.30 och åkte då iväg med mamma till coop och handla. Hon är nog egentligen världens sämsta storhandlare. eller världens bästa för affären. När scannern visade ca 400 kronor, då kom hon på att hon var tvungen att kolla på sin handlingslapp vad hon skulle handla. Kollade lite på den och sa tre saker av vad pappa hade skrivit upp. och de gick vi och hämtade. och sen handlade hon åter på impulsen. När vi kom ut till bilen kom hon på att hon glömt det viktigaste. Marinaden till köttet. Undrar varför man har med sig handlingslista om man inte följer den? eller checkar av. hehe sött :)

Idag kommer mormor på besök till storstaden. Hon hämtas upp av mamma och ska sedan sova här över natten för att åka tillbaka imorgon med Inga. Kan vara skönt för mormor att komma hit och se lite folk och annan miljö. Så ikväll blir det grillning och mys på Lingonberget. :)

Idag fyller även gammelfarmor 100-3 år. GRATTIS. Eller Baljon onnea va, som de så fint heter på finska. Och igår fyllde farmor år, grattis!! Så idag ska vi till farmor och fika och gratta! Gött! Men gammelfarmor blir lite långt att åka, to finlandia, så de blir inte idag.

Jag längtar verkligen till sommaren eller utlandet. eller till båda! Vore helt underbart att åka imorgon och sen få ligga på stranden och sola. mmmh!




Vattnet var helt klart, underbart!



Kommentarer
Postat av: Emelie

Härliga bilder:) m man längtar verkligen till sommaren när vädret är fint...

2010-04-26 @ 11:46:29
URL: http://emelieisakssonbene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0